2777
2789
عنوان

برای شهرم متاسف هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 80 پست
آها کرد هستید شماما ترکیم‌‌ شهر تبریزاگه تونستی بیا ارومیه.. حالا چه ازدواج چه برای ادامه تحصیل ا ...

آره عزیزم ... قربون مهربونیت🩷 درسته ارومیه هم کرد داره  ترک هام عزیز و مهربونن..درسم تموم شده 🙂

ازدواج پیش نیومده 

وای منم میخواستم همینو بگم😂شماهم اهری هستین؟

نه ولی تو سال یکی دوبار گذرم میفته تبر یزم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر تنها نیستیم😂

اره اهر از شهرستان تبریزه دقیقا اونجا رو توصیف کردید 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آره عزیزم ... قربون مهربونیت🩷 درسته ارومیه هم کرد داره ترک هام عزیز و مهربونن..درسم تموم شده 🙂ازد ...

بزرگواری💜❣️🥰 

ایشالله بزودی‌ به هر چی خواستی برسی😘

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

باغ بهادران ک حومه اصفهانه ولی چطور سطل زباله ندیدید این شهر چیزی ک کم نداره سطل و خدمات نظافتیه بله ...

تو خیابونای اصلی اصفهانم سطل بزرگ ندیدیم. یه سطلای کوچیکی بود در حد صندوق پست چند جا ها هم جلو خونه ها مردم تو پلاستیک اشغالو گذاشته بودن کنار پیاده رو..‌. اتفاقا من به شوهرم گفتم به عنوان شهر توریستی شهردار اصفهان واقعا خوب نیست هم خیابون بندی و کوچه هاش هم این که هررروز زباله هارو جمع نمیکنن... ما رفتیم پارک ناهار خوردیم باز یه کیسه زباله دستم بود تا رسیدیم به پارکینگ دنبال سطل اشغال بودم همونم بردم خونه. کنارمون یه خانواده بودن قشنگ غذاشونو خوردن همه اشغالا رو گذاشتن موند تک تک دستاشونو با دستمال تمیز کردن اونم انداختن... اونا تازه مسافرم نبودن من واقعا اون چند روز بابت اشغالا اذیت شدم چون  بو میگرفت اونموقعم بچم پوشک میشد گفتم حق دارن بذارن تو کوچه اشغالاشونو. یه اشغال مرغ یه صبح تا ظهر بمونه بوی سگ مرده میگیره چه برسه چند روز