2777
2789
عنوان

برای شهرم متاسف هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 80 پست
جون آدما در خطر است اگه خدای نکرده زبونم لال پای یه نفر لیز بخوره بیوفته تو کانال علاج واقعه قبلش با ...

اون دختره که افتاد تو کانال آب😭💔

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بازار محلی می‌داشت تا مردم روستاهای اطراف لبنیات و صنایع دستی شون رو بفروشن مجبور نباشن بزار تو م ...

تو شهر کوچک نه تنها شهردار هر مسئولی درست کار کنه زیر پاشو خالی میکنند 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
اون ایلامی بود 😕 چند ماه پیش فک کنم

آره خب

چه تلخ بود

خیلی ناراحت شدم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ما عید اصفهان بودیم اتفاقا تاپیک زدم اشغالاتونو کجا میندازین. گفتن تو هفته چند روز میان نه هرروز تو ...

باغ بهادران ک حومه اصفهانه ولی چطور سطل زباله ندیدید این شهر چیزی ک کم نداره سطل و خدمات نظافتیه 

بله مثلا هرمحدوده فرق میکنه و روزای زوج و فرد میان خارج از اون نمیبرن و هرکی خودش میدونه چه روزی باید بزاره 

اصفهان انصافا هم به شهر میرسن هم مردمش واقعا رعایت میکنن ک حتی پوسته کیک تو خیابون نندازن

مگر اینکه مسافر یا مهاجر نافرمانی کنه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
مشکل بزرگ شهرستانهای کوچیک اینکه مردم مطالبه گر نیستن و هیچ کس اعتراض نمی کنه،خودم سه سال شهر کوچیک ...

آره دقیقا مردم ما بیشتر مهاجرت میکنن شهرهای بزرگ و  فکرشون اینجا نیست

خداروشکر تنها نیستیم😂

عزیزم شهر ما هست کلا مسئول نداره انگار.فقط به فکر جیبشونن.بوی فاضلاب کل شهر رو برداشته .اسفالتا داغونن .بعد چند سال یه پل زدن که اونم اصولی نیست موقع بارون اب جمع میشه توش و دریاچه ای میشه واسه خودش😐

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
نه اینطور نیست. ما مشهدی ها خودمون سر مسائل زیادی صبح تا شب زحمت میکشیم و شهر رو می‌سازیم. حالا اگر ...

عزیزم میفهمیم چی میگی.‌اما نمیشه موقعیت مکانی سیاسی شهرشمارو ندید گرفت اصلا .‌اما یسری شهرای کوچیک‌ و شهرای مناطق خاص مردم بیچاره اسیرن سر همین بی توجهی ها.‌

parasoo1989@
چون خودتون مطالبه نمی کنید اصفهان اگه آشغال رو دیر ببرن یا کوچکترین اشتباهی از جانب شهرداری باشه مرد ...

هستن کسایی ولی

نمیدونم مردم اکثرا مهاجرت میکنن شهر های دیگه و فکر اینجا موندن نیستن