delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 عنوان استخاره تا حالا براتون درست بوده 😕😕😕 131 بازدید | 30 پست من با قران استخاره انلاین کردمگفت انجامش ندهواسه شما درست بوده؟؟ عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام.. 1403/10/17 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 12622 بله من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 503 اعتقاد ندارم دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 بله استخاره بد بود و انجام ندادی؟ عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 3170 بلهاستخاره رو پیش آدم درست باید گرفتیا نباید بگیری یا میگیری باید گوش بدی
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 بلهاستخاره رو پیش آدم درست باید گرفتیا نباید بگیری یا میگیری باید گوش بدی یعنی به این آنلاینا اعتبار نیست؟تو سایت گرفتم عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 اعتقاد ندارم پیش اومده برات عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 12622 استخاره بد بود و انجام ندادی؟ بله متاسفانه شوهرم انجام داد ضرر کردیم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1632 عزیزم استخاره زمان داره و یه سری آداب خاص.اگر میخوای تصمیمت رو براساس استخاره بذاری باید زمان و آدابش رو رعایت کنی.اگرم نمیخوای حرفی که استخاره زده رو انجام ندی باید صدقه بدی فکر میکنم. به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد. چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی... مولانا 🖤
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 503 پیش اومده برات اکثرا اشتباه درمیاد دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 نه مطمئن ؟ ببخشید عزیزم اخه یع جوری بد اومد لرزه افتاد تنم عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 عزیزم استخاره زمان داره و یه سری آداب خاص.اگر میخوای تصمیمت رو براساس استخاره بذاری باید زمان و آداب ... آدابشو میدونی گل؟حتما باید پیش فردی که کارش اینه انجام داد؟به سایتای آنلاین استخاره اعتبار نیست؟ عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 3170 مطمئن ؟ ببخشید عزیزم اخه یع جوری بد اومد لرزه افتاد تنم عزیزم استخاره گرفتن یه سری آداب و رسوب داره من بلد نیستم ولی خب نظر شخصیم این سایت اونا رو ک انجام نمیدهفردا زنگ بزن دفتر مراجع یا حرمم شنیدم زنگ بزنی برات میگیرن برات بگیرن
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1065 بله متاسفانه شوهرم انجام داد ضرر کردیم ببخش گلمپیش فرد معتمد انجام دادی؟ عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..