2777
2789
عنوان

استخاره تا حالا براتون درست بوده 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 30 پست
عزیزم استخاره گرفتن یه سری آداب و رسوب داره من بلد نیستم ولی خب نظر شخصیم این سایت اونا رو ک انجام ن ...

ممنون عزیزکم💓

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدابشو میدونی گل؟حتما باید پیش فردی که کارش اینه انجام داد؟به سایتای آنلاین استخاره اعتبار نیست؟

حقیقتش دقیقا نمیدونم ؛ مادرم گفتن بعد از نماز شب با یه سری قواعد خاص از همه بیشتر اعتبار داره . حالا نمیدونم درسته یا نه .

مادرم همیشه استخاره هاشون رو میدن به یه حاج آقایی انجام میدن که خب تا الان همش درست بوده. ( باید یه روحانی معتمد و خوب پیدا کنین )

نه عزیزم به سایت ها نمیشه اطمینان کرد.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ببخش گلمپیش فرد معتمد انجام دادی؟

بله عزیزم پیش نماز مجسد بودن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حقیقتش دقیقا نمیدونم ؛ مادرم گفتن بعد از نماز شب با یه سری قواعد خاص از همه بیشتر اعتبار داره . حالا ...

ممنون عزیزم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بله عزیزم پیش نماز مجسد بودن

تشکر گلی

ممنون عزیزم

خواهش میکنم🩷

انشالله هرچی به صلاحته واست اتفاق بیوفته🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

کو شماره بزار زنگ بزنم فردا😶

عزیزم شماره استخاره مشهد بزن نت برات صبح برات میگیرن معتبر همشون آخوند مدرس حوزه هستن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خواهش میکنم🩷انشالله هرچی به صلاحته واست اتفاق بیوفته🩷

همچنین مهربونم

عزیزم شما هم گرفتین اخ زدم نت خیلی هستن حالا کدمشون😅

فرقی نمیکنه هرکدوم زنگ بزنی صبح جواب میده