2777
2789
عنوان

آیا دوخت این لباس حدود چهار تومن می ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 86 پست
کجا ؟پارچه شیک و کار شده توی شانزلیزه بالای ده بود

تو دیوار لباس نو فروشگاهی بیشتر وقتا میبینم لباسای شیکی نهایت ۱۵۰۰ من خودم معمولا قشنگترین مدل ها رو پیدا میکنم میدم خواهرم برام میدوزه کلا ۷۰۰ تومان بیشتر نمیشه خیاطا بیرون خیلیی گرون میگیرن خدایی چخبرا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مغازه دارم همینو تو اف گذاشتم ۱/۵۵۰تو پیجم هم خودم لباس رو پوشیدم ک کارو غیر ژورنالی ببینیساتن ام ...

پیجتو بزار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من عکس لباسم رو که عروسی داداشم دوخته بودم فرستادم نمیدونم‌چرا نمیاد برای دوختش پنج و نیم دادم پارچه کار شده هم متری سه و نیم بود،خیلی دوستش داشتم بنظرم اصلا لباس آماده به این قشنگی و کیفیت جنس نیست هیچوقت 

الان این لباس ۳۷۰۰

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درسته عزیزم .یه دوستی دارم میگفت کردستان هم ارزونه البته اینجا خیاطهای ارزونتر هم هستن ولی اینایی که ...

واقعا  زن خانه به نظرمن خیلی بهش فشارمیاد 4میلیون بده براپول دوخت بنده به شخصه این پولو خرج بچهام میکنم.... 

بخداخیاطی براعروسی دخترم لباس شیک مجلسی دوخت500

شیک شیک

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم