2777
2789
عنوان

آیا دوخت این لباس حدود چهار تومن می ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 86 پست
فکر میکنم بیشتر مناطق قیمتها همینه شهر شما ارزونه .البته همه چی رو عرضه و تقاضا مشخص میکنه .

شیک با شیک فرق داره

خاله منم لباس دوخته بود پارسال با قیمت ۱/۵

بنظر خودشم خیلی شیک و خوش دوخت بود

ولی پر از ایراد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرون گفته

تو اینستا از این مدلا زیاده باقیمت معقول تر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کجا ؟پارچه شیک و کار شده توی شانزلیزه بالای ده بود

پیج لافامه فکرکنم اسمشه

اونو ببین 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من مغازه دارم همینو تو اف گذاشتم ۱/۵۵۰

تو پیجم هم خودم لباس رو پوشیدم ک کارو غیر ژورنالی ببینی

ساتن امریکایی درجه یک هست ، برند ویچی

قیمت اصلیش ۴ و خورده ای بود منتها چون تو شرکت تک رنگ شد ، اف خورده

مدل مشابه رنگ مشکی هم دارم

ببین عزیز اگه گن‌دوزی و کاپ دوزی کنن ،و‌مزون درست و‌حسابی باشه بله چهار تومن قیمت مناسبی هست ،

البته تو خرید پارچه دقت کن و جنس خوب بگیر که خیلی تو ایستادگی و... تاثیر داره،

مثلا دامنش رو مرلین اصل بگیر شبه مرلین نگیر،

برای کار شده هم دقت کن تورش جنس خوب باشه،

اهوازمناسبتره اصلا هنگ کردم قیمتای اینحارودیدم البته بالاشهر صدالبته گرونتره کارای مزن

درسته عزیزم .یه دوستی دارم میگفت کردستان هم ارزونه البته اینجا خیاطهای ارزونتر هم هستن ولی اینایی که مهارت دارن گندوزی و...میکنن زیاد میگیرن