2777
2789

سلام بچه هام دختر و پسر ده یازده ساله ان . وقتی میبینن پدرشون برای پدربزرگ مادربزرگشون خرج میکنه حتی جزیی ترین چیزا رو پدرشو ازشون دریغ میکنه ارزوی مرگ پدر بزرگ مادربزرگشونو دارن

پدرشون یعنی از مهمترین مایحتاج بچه ها میزنه و میره برای پدر و مادر خودش خرج میکنه؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا متاسفم 

بچه نباید دخالت کنه

شوهر شمام اگه داره باید کمک کنه پدر مادرشن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه ده و یازده ساله چرا باید تو همچین چیزایی دخالت کنه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

پدرشون یعنی از مهمترین مایحتاج بچه ها میزنه و میره برای پدر و مادر خودش خرج میکنه؟؟

بله مثلا برای پوشاک کیف و کفش سالی یه بار زورش میاد بگیره . پدرشوهرم معتاده ماهی دو نیم خرج اعتیادشه

واقعا متاسفم بچه نباید دخالت کنهشوهر شمام اگه داره باید کمک کنه پدر مادرشن

اونا میتونن برن ولایت خودشون اونجاذخرجشون کمتر میشه بچه هم مایتاجش کم میاره فقط خورد خوراک تامینن وگرنه بقیه چیزها براشون نمیگیره

بله مثلا برای پوشاک کیف و کفش سالی یه بار زورش میاد بگیره . پدرشوهرم معتاده ماهی دو نیم خرج اعتیادشه

مطمئن باشه خیلی بیشتره...الان قیمت مواد خیلی گرون شده....مطمئن باش ماهی ۶به بالاس...شوهرم زندان کار میکنه...میگف همه دارن ترک می‌کنن..متادون یا قرص استفاده میکنن

اونا میتونن برن ولایت خودشون اونجاذخرجشون کمتر میشه بچه هم مایتاجش کم میاره فقط خورد خوراک تامینن وگ ...

خب کارشون اشتباهه ولی کلا بچه هارو از سن کم نذارید تو مسائل شما دخالت کنن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘