بابا لااقل مامانت زنگ بزنه احوالش رو بپرسم ببینه اصلا زنده ست؟ولله بخدا..خوب وقتی در مورد مهریه و جه ...
پدر من خیلی رو این چیزا حساسه میگه اگه خودشم نتونسته بیاد پدرومادرش ک میتونستن شاید پشیمون شدن من زنگ نمیزنم باید اونا زنگ بزنن همین طوری ک من نرفتم خواستگاری اونا اومدن چن بارم اومدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله چن بار اومدن تاریخ عقد مهریه جهیزیه سر همه اینا ب توافق رسیدن
بهرحال کارش به هر دلیلی هم که باشه بسیار زشت و بی احترامی به شما وخانوادتون حتی اگر هدفش سوپرایز باشه معلومه که احترام به دیگران براش مهم نیست
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بهتره واسه تحقیق هم که شده یکی رو بفرستید ببینید چه خبره اصلا موضوع چیه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
انشالله که هرچی خیره پیش بیاد اما این ،انسان مطمئنی نیست متاسفانه
پدر درست میگن .کسی که همین اول راه نتونه حس آرامش بهتون بده بعدا دیگه اصلا نمیتونه