2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا بنده خدا اسکل که نیست بیاد خواستگاری بعد مثل بچه ها بزاره برهحتما چون مو کاشته شرایطش اوکی نیست ...

دقیقا شبی ک اومد حرفاشونو زدن فرداش نوبت کاشت داشت 

اخه سه هفته گذشته 

یعنی امیدوار باشم

دقیقا شبی ک اومد حرفاشونو زدن فرداش نوبت کاشت داشت اخه سه هفته گذشته یعنی امیدوار باشم

شما باید به بهانه احوال پرسی هم که شده مادرتون بامادرایشون تماس میگرفت..شاید مشکل جدی براشون پیش اومده..شاید اقوامی کشی ازشون فوت شده درگیر اون شدن 

ببین کلا پسرا روانی شدن

ی اقایی توی پیجم بود در اصل ایشون ی پیج کاری داشت. و کارش مربوط به من میشد  کاری هم به هم نداشتیم فقط یکی دوبار سوال پرسیدم جوابمو داد

ی روز پیام داد که میشه ما با هم آشنا بشیم منم گفتم اهل این دوستی ها نیستم . گفت هدفم ازدواجه . بهش گفتم بازم مخالفم . پرسید چکار کنم گفتم در حد چند روز فقط ی آشنایی کلی از خانواده ها توی چت بهم بگیم بعد از اون دیگه خانواده ها رو در جریان میزاریم. در حد چند دقیقه پیام فرستادیم و سوال پرسید. دیگه اف شد گفت شب بهتون پیام میدم

شاید باورتون نشه شبش منو بلاک کرد. خودم هم موندم چرا اینکارو کرد. اخه من اصلا بهش پیام ندادم خودش پیشنهاد داد. طوری رفتار کرد انگار من مزاحمشم

ی روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
دقیقا شبی ک اومد حرفاشونو زدن فرداش نوبت کاشت داشت اخه سه هفته گذشته یعنی امیدوار باشم

اره 

و اینکه زنگ بزنید پیگیر بشید

جوری باهاشون صحبت نکنین که هوا ورشون داره

فقط بگید که میخواید تکلیفتونو بدونین 

بابا لااقل مامانت زنگ بزنه احوالش رو بپرسم ببینه اصلا زنده ست؟

ولله بخدا..خوب وقتی در مورد مهریه و جهاز هم حرف زدید یعنی شما رو نشون کردند و حق ندارید با خواستگار دیگه آیی آشنا بشید

ببخشید ولی شما هم خانواده ی نرمالی نیستید..خیلی به مسایل بی تفاوتی...

شما باید به بهانه احوال پرسی هم که شده مادرتون بامادرایشون تماس میگرفت..شاید مشکل جدی براشون پیش اوم ...

تنها چیزی ک میدونم اینه درگیر کاشت مو بوده اخه مگه چقد طول می‌کشه ظاهرش نرمال بشه

باور کن حتی ی خواستگارم ب خاطرش اجازه ندادم اصلا بیاد

خب همین دیگه ..تاکی میخوای به هوای ایشون بلاتکلیف بمونی

مادرتو بگو زنگ بزنه یا واسطه..نیاز نیست پدرت بفهمه که

من دیدم طرف یه خاستگاری ساده خودشون رفتن پسرو نبرده بودن فقط عکسشو داده بودن به خانواده دختر

بعد خانواده دختره به بهونه اینکه بدونن چیشد زنگ زدن که اگه پسند نکردین بیاین  عکس پسرتون ببرین😆فک کن

بعدشما که اینهمه پیش رفتین میگین زشته