2777
2789
اینم از شانس ما

شانستون که عالیه. اگه باهاش ازدواج میکردین بعد اون آدمی که شما میخواستین نبود چی میشد؟پس این اوج خوش شانسیه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخصوصاً اینکه هر جفت تجربشو داشتیم

تجربه جدایی؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

[QUOTE=367341801]اره یعنی این که شما قبلا ازدواج کرده بودین

اوکی بعید میدونم دیگه بیاد اما اگر هم اومد خطش بزنید عجله نکنید تجربه قبل رو دوباره تجربه نکنید

اوکی بعید میدونم دیگه بیاد اما اگر هم اومد خطش بزنید عجله نکنید تجربه قبل رو دوباره تجربه نکنید

قبل از اینکه خواستگاری رسمی بیاد همه چی رو بهش گفتم همه چی از علت طلاق تا بخشیدن مهریه همه چی رو قبول کرد حتی چن بارم تاکید کرد ک هیچ وقت نمیزارم دوباره برات پیش بیاد اگه لایق بدونی و انتخابم کنی اما....