بنظرتون زنگ بزنم فردا گریه و خواهش کنم میزارن با اونی که مسئوله صحبت کنم
هرجور فکر میکنم نمیتونم برم
چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟ چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم.... امروز... صدها کربلا جلوی چشمانمون است خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟ به کدامین گناه؟ 🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤
برای چه موضوعیه؟ اگه شکایت باشه باید بری شکایت انجام بدی
وقیح اینجا عکسارو گذاشته اینستا پیجش قفله
چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟ چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم.... امروز... صدها کربلا جلوی چشمانمون است خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟ به کدامین گناه؟ 🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با قضیه فیل.ترینگ کمتر پیگیری میشه شکایت های برنامه اینستا
آره گفتش
میگم که پس فتا به چه دردی میخوره