2777
2789

من هنوز بچه ندارم حتی اقدام نکردم ببینم مشکل دارم یا نه احتمالا سال اینده اقدام میکنیم مامانم از اونا نیس که بخواد سیسمونی بخره اصلا اهمیت نمیده به این جیزا بنظرتون خودم خورد خورد بخرم قایمش کنم ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا .منم هنوز نگرفتم که باردارم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اره حتما بخر

یجوری بخر که جنسیت نداشته باشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اوو چه خبره انقدر زود؟

میخوای پس انداز کنی به نظرم طلا بخر ، اون موقعی که باردار شدی چیزای جدید بگیری.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

نهپولشو طلا بخر بعد بفروش وسایل موردنیازتو بخرچیز میزای الکی هم نخر

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

طلابخر قایم کن بعد اون زمان بفروش وسبسمونی بخر

چون هرروز وهر ساعت یک چیز جدید میاد ویک رنگ و....دیگه دردسرقایم کردن وسایلم نداری 

خدایی ناکرده خدایی ناکرده یک درصدم باردار نشدی همون پس انداز هم میتونه کمکت باشه برای انشاءالله بارداری ودرمان

هم پولتو دور نریختی دیگه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

رنگ اسپرت مثل ترکیب کرم و قهوه ای و زرد بگیر

من دوست داشتم کار دست باشه همه چیش،از پارسال شروع کردم بافتن پتو و این چیزا

یا کارای تریکو و سبد و اینها رو همه رو خودم خرد خرد درست کردم با همین ترکیب رنگ

خیلی قشنگ هم هست هم به دختر میخوره هم پسر

یا عروسک و اینها رو تیکه تیکه خریدم قبل بارداریم

الان عروسکی که پارسال خریدم ۷۰۰،میذارمس تو سیسمونیم و زیر ۲ تومن هیچ جا نیست

اینم یه نوع پس اندازه دیگه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥