2777
2789
عنوان

هنوز بچه ندارم بنظرتون سیسمونی بخرم ⁉️❓⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
خودمم از همین میترسم میگم شاید طول بکشه یا دیرتر اقدام کردیم لباس وسیله هاش قدیمی میشه

طلا بخری بهتره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوو چه خبره انقدر زود؟میخوای پس انداز کنی به نظرم طلا بخر ، اون موقعی که باردار شدی چیزای جدید بگیری ...

چه میدونم والا مامانم سر جهیزیه دقم داد اخرشم چیز درست حسابی نخرید برام باهام بیرون نمیومد هر بار دو قرون میداد میگفت بخر منم بلد نبودم چی بخرم فقط میگفتم یه چیزی بخرم پولم برسه اخرشم چیز زیادی نخریدم و الان اصلا وسایل خونمو دوست ندارم میگم حداقل خودم کم کم بخرم باز اعصابم خورد نشه هر چند ما رسم نداریم مادر عروس سیسمونی کامل بده ولی خب میدونم همون چند تیکه هم نمیده کلا مامانم اهمیت نمیده به این جیزا