2777
2789

اول اینکه من باید 12 پریود میشدم و هنوز نشدم و همیشه چند روز قبلش خلق خوم عوض میشه و حساس و گریه و عصبی و..جدیدا یه خانواده به حمع دوستان اضاف شدن خانوم 15 سال از همسرش کوچکتر و بچگی ازدواج کرده . دو سال از من شوهرم کوچکتر معمولا تعریف رابطه من شوهرم میدن.بم گف چطوره زندگی با شوهر همسن گفتم ما مث رفیقیم لبخند زد چیزی نگف. شوهرم خیلی زیبا و خوشتیپ( به گفته همعهه)  و حتی ازم سره. چند بار دیدم این خانوم حین خرف زدن با بچه ولی یواشکی رو شوهرم زومه . یا مردا حرف میزن نگاش رو شوهرمه. حقیقتش دیگه هیچی جز خانومی و احترام ازش ندیدم

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطعاااا فاصللللله

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

دیگه خیلی من حساس شدم و حس بدی میگرفتم ک بیاد خونم یا برم پیشش و شوهرش چون شوخه شوهرم هم تمایل داره ک بیان و برن.   بخاطر یه کاری تند تند میومدن خونم یا شوعرم میگف بریم خونشون کارشون انجام بدیم. 

اگه حس خوبی ندارید کاراش غیر عادی هست بهترین پیشگیری قطع رابطه هست

این نگاه کردنش که گفت یه جوری شدم بعدا حتی میتونه بهش نخ بده شمارشو از گوشی شوهرش برداره پیام بده و....... به نظرم فاصله رو رعایت کنن

نمیشه رابطه تونو قطع کنی باهاشون؟من حس خوبی ندارم بهش

چند نفر اینو بم گفتن و منم تلاش کردم تموم شه ک امشب دعوای خیلی بدی کردیم

[QUOTE=367331879]این نگاه کردنش که گفت یه جوری شدم بعدا حتی میتونه بهش نخ بده شمارشو از گوشی شوهرش برداره پیام بده و. ...[/QUOTE تازه  وقتی شوهرم تمایل به رابطمون داشت من بدتر شک میکردم و حالم بد میشد

چند نفر اینو بم گفتن و منم تلاش کردم تموم شه ک امشب دعوای خیلی بدی کردیم

ببین من حس ششم خیلی قویی دارم، حس خوبی نسبت به این خانوم نگرفتم همون اول که این متنو خوندم احساس میکنم این رفته رفته کاراش بیشتر میشه به شوهرت قرار نیس همه چی رو بگی عیر مستقیم فاصله بگیر دعوت نکن تو جمعشون کم برو

چند روز پیش گف بریم خونه فلانی بهونه اوردم نرفتم . روز بعدش گف بریم خونه یکی دیگه ک دوست مشترک بهونه اوردم ولی نشد و رفتیم و من استرس داشتم نکنه اونا بیان ک دیدم زنگ زد به خانوم اون خونه گف  الان میایم خونت. ک من سریع به شوهرم گفتم بریم . ک همونحا عصبی شد و داد زد سرم بریم ولی هیچ وقت نگی ببرم جایی و فلان

[QUOTE=367331879]این نگاه کردنش که گفت یه جوری شدم بعدا حتی میتونه بهش نخ بده شمارشو از گوشی شوهرش ب ...

شک نکن الان چیزی نیست حس میکنم ولی بعدا میتونه باشه،این حس من میدونی شبیه چیه؟انگار یه چیزی به آدم الهام میشه اونجور میشم مثلا تو ۲۰درصد مواقع کار میکنه و اونم دقیق دقیق شده چند نفر تو همین ساست بودن دوست شدم باهاشونو بعضی حرفا رو گفتم تبدیل به واقعیت شده خودشونم تعجب کردن اینهمه دقیق گفتم

ببین من حس ششم خیلی قویی دارم، حس خوبی نسبت به این خانوم نگرفتم همون اول که این متنو خوندم احساس میک ...

منم ترسم همینه عزیزم   شووهرمم جوکیر مثلا بغهمه فلانب ازشش خوشش میاد حس میکنم بیشتر میخاد جلب توجه کنه کلا حس ششم خودمم بارها بم ثابت کرد ک درست میگه

شک نکن الان چیزی نیست حس میکنم ولی بعدا میتونه باشه،این حس من میدونی شبیه چیه؟انگار یه چیزی به آدم ا ...

دقیقاا . حالا من گفتم شاید بخاطر  پریودیم باشه من اشتباه کنم