2777
2789
عنوان

امشب بخاطر یه خانواده با شوهرم الکی دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 44 پست
اخه دوسش دارم ادن پاکیه ، طرفو دوس داشته خب نشده میخواد وارد رابطه جدید بشه ، با صداقت هم بهم گفته ، ...

عزیزم هیچوقت وارد رابطه ای که طرفت از قبل یکیو دوست داشته و نشده نرو چون به هر حال عشق اولش که اونه اگه یه روز برگرده میره پیشش تو رو هم ول میکنه 

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

منم هدفم همین بود ک شوهرم گف فقط خدا تو رو بشناسه گفتم خدا لعنتم کنه اگه یبار دیگه بت بگم عزیزم . من ...

رو موضعت سفت بمون و کوتاه نیا و پای این آدم رو ببر از زندگیت .چه زندگی ها که بخاطر همین روابط دوستی به هم خورده خصوصا چون شوهرت کم سن و ساله و خطرناکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین نگران نباش تو از زنونگیت استفاده کن با آرامش به شوهرت بگو برا زندگیمون بده، شراکت کردین باهم،؟؟ ...

شام کشیدم براش گفت خودتم بشین بخور تا ننشستم نخورذ بازم اروم شروع کرد حرف زدن جواب ندادم گفتم بزار بعد شام راجبش حرف میزنیم کف نه الان .. باز بحثمون شد ک بشقابو کوبیدم رو سفره و شکست و گریه رفتم اتاق ک صد بار گفتم این زهرمارو بزار کوفت کنیم  تو الویتت باید ما باشیم تو چرا اون برات مهمه و خلاصه بحث دعوا .. بچه هام گریه . بعد ده دقه اومد بوسم کرد اوردم سر سفره و شام خوردیم و بعدش حرف زدیم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

البته قاطی کردم گفتم من از روزای سخت و صفر بات بودم الان ک داریم به روزا خوب میرسیم تو از من فاصله میگیرب بقیه رو به من ترجیح میدی فردا هم میگه حدا سیم و میری یه یکی دیگه مگیری..عصبی بودم .. بعد ک اروم سدیم بعد شام خرف زدیم خودش گف ک فک میکنی معتاده؟. حقیقتش خودمو بش مشکوکم 

شام کشیدم براش گفت خودتم بشین بخور تا ننشستم نخورذ بازم اروم شروع کرد حرف زدن جواب ندادم گفتم بزار ب ...

آفرین،  گریه فقط باید گریه کنی ، شده قرص امگا سه بخور گریه کن این مردا فقط جلو گریه کم میارن ، بعدم تو بگو من حس کردم این زنه این مدلیه ،همین اون قبول میکنه مطمعن باش

گفت به فلان رفتارش ک رفت فلان جا مشکوکم شاید معتاد باشه گفتم والا من به زنشم حس خوبی ندارم گف چرا گفتم هیییچی ازش ندیدم فقط حس بد و منفی میگیرم همین تو هم خواهر برادرت نیس ک داری مقاومت میکنی یه دوست گذری گفت اره حق داری بوسم کرد و معذرت خواهی و گفت بخاطر فلان مسله خودم ناراخت و عصبی بودم .. و چشم دیگه قطع رابطه یا هر وقت خودت راضی بودی ماهی دو ماهی یبار اگه خاستن بیان جوابشون بدیم 

آفرین، گریه فقط باید گریه کنی ، شده قرص امگا سه بخور گریه کن این مردا فقط جلو گریه کم میارن ، بعدم ...

ا چند بار خودش زنش زنگ زدن جوابشون ندادیم شوهرم گف فردا مدارک بشون میدم دیگه تموم هر چ تو بخای 

ا چند بار خودش زنش زنگ زدن جوابشون ندادیم شوهرم گف فردا مدارک بشون میدم دیگه تموم هر چ تو بخای

خب دیگه حل شده پس نگران هیچی نباش ، بخودت برش غذای خوب درست کن و نشون بده بعد این تصمیم درست چقدر زندگی خوب شده برا جفتتون

البته قاطی کردم گفتم من از روزای سخت و صفر بات بودم الان ک داریم به روزا خوب میرسیم تو از من فاصله م ...

به همسرت بگو برای من و تو که بچه داریم حفظ حریم خانواده در اولویت باید باشه .ما الان با این شرایط مصالح خانواده باید برامون مهم تر باشه تا لذت بردن لحظه ای .این آقا شوخه و به آدم خوش میگذره ولی تو ذهن من داره آلارم میده که رفت آمد با این خانواده به مصالح من و تو و بچه هامون نیست .بگو اگر من اشتباه فکر کرده باشم لذت همنشینی رو از دست دادیم ولی اگر درست فکر کرده باشم از نابودی زندگی خودمون و بچه هامون جلوگیری کردیم و عقل حکم می‌کنه احتیاط کنیم 

با همسرت قرار بذار از این به بعد هیچ دوست جدیدی رو وارد حریم خانوادگی نمیکنید و نسبت به همین دوست هایی که دارید هم با احتیاط تر رفتار میکنید

گفت به فلان رفتارش ک رفت فلان جا مشکوکم شاید معتاد باشه گفتم والا من به زنشم حس خوبی ندارم گف چرا گف ...

حالا که دعوا کردید دیگه کلا پاشون رو ببر و شل نشو 

بذار تموم شه بره 

نهایت پشت سر شما حرف میزنن دیگه 

اگرم کسی پرسید بگو ما اینجوری تصمیم گرفتیم و اینجوری برامون بهتره 

واهااااایچقد شما رفت و امد چرت با دوست و اشنا دارید اعصابم خورد خب تمومش کنیننچرا ا زاول اجازه دادی ...

این خانومم لرخلاف همه اطرافیان ما   یکم لباس باز میپوشه

خب دیگه حل شده پس نگران هیچی نباش ، بخودت برش غذای خوب درست کن و نشون بده بعد این تصمیم درست چقدر زن ...

باشه ممنون مهربون 😘

به همسرت بگو برای من و تو که بچه داریم حفظ حریم خانواده در اولویت باید باشه .ما الان با این شرایط مص ...

چقدد قشنک راهنمایی کردی ممنون عزیزم😘

حالا که دعوا کردید دیگه کلا پاشون رو ببر و شل نشو بذار تموم شه بره نهایت پشت سر شما حرف میزنن دیگه ا ...

حتما همین کارو میکنم ممنون عزیزم. بخدا تا حالا حسم بهم دروغ نگف هر دفه حس خطر کردم پیگیرش شدم و واقعیت از اب در اومد. اینم دقبقا همچین حسی داشتم. بعد ترسبدم نکنه بخاطر ک میخام پریودشم  اشتباه کنم