2777
2789
میخاستم بدونم برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر نداره

به مرور قرنیه چشم نازک میشه

من چون دید نزدیکم هم ضعیف بود ولی لنز برای دید دور فقط بود.دیگه کنار گذاشتم

من دوساله استفاده میکنم خداروشکر مشکلی نبوده فقط یه دفعه رعایت نکردم بلافاصله بعدش چشمام عفونت کرد و ...

ینی روزمره استفاده میکنی فداتشم؟

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتایی که میخوام مهمونی و عروسی و برم یا گاهی که خیلی از عینک خسته میشم استفاده میکنم .اینو دقیق ...

واقعا ینی بعدن ب مشکل میخوره کسی استفادع دائم داشته باشه اخه من بعضیارو میبینم همش میگن لنزگذاشتیم شماره چشمشونم نسبتا بالا

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
خوبی و بدی داره.خوبی اینکه میدان دیدنت عالیاگه رنگی باشه کلی تغیر میکنیحالا بدی.قرمزی چشم.وقت حمام و ...

من چشام استیگمات و ضعیف میخواستم بدونم روزمره مشکلی ایجاد نمیکنه اخه الانم نمیتونم برم عمل دکتر چیزیم سراغ ندارم 

برای همین گفتم شاید لنز خیلی بهتر باشه عینک چیه واقعا

آره در هفته ۴ ۵ بار اینا میذارم به خصوص روزایی که دانشگاه میرم از صبح میذارم تا نزدیک غروب

مثل عینک اولش سخته دید ِ مون بعد اوکی میشه؟

آره در هفته ۴ ۵ بار اینا میذارم به خصوص روزایی که دانشگاه میرم از صبح میذارم تا نزدیک غروب

ببخشید سوال میکنم بازم 

مشکلی پیش نمیاد زیاد استفاده کنیم روزمره طور

همیشه استفاده میکنی عزیزم؟بنظرت برای روزمره خوبه؟ مضر نیست هرکس اخه یه چیزی میگه

فقط لنزت نرم باشه

بهداشتو رعایت کنی

چیزی نمیشه من چهارسال استفاده می کردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ببخشید سوال میکنم بازم مشکلی پیش نمیاد زیاد استفاده کنیم روزمره طور

نه عزیزم راحت باش

نه اگه از لحاظ مشکلات چشم میگی که نه اگه رعایت کنی عفونت نکنه چشمات مشکل خاصی پیش نمیاد فقط همون رعایت بهداشت خیلی مهمه

برای عمل و لیزیک و اینا هم دوست من یکسال مدام اسفاده کرد بعدش رفت لیزیک کرد مشکلی هم نداشته باز تو اگه قصد داری به این زودیا لیزیک نکنی از دکترت حتما بپرس راجب لنز

راجع‌به جابه جایی لنز تو چشم و اینا هم من لنزم طبی نرم بودش و فقط دو سه هفته اول یکم زمان می‌برد گذاشتنش ولی از همون اولم اصلا جابه جایی و اینا تو چشمم نداشته حتی باهاش کوتاه خوابیدم هم بازم اوکی بوده

من چشام استیگمات و ضعیف میخواستم بدونم روزمره مشکلی ایجاد نمیکنه اخه الانم نمیتونم برم عمل دکتر چیزی ...

عزیزم سلیقه ای هست.من خودم چون از لنز خسته بودم.خودم و بچه هام با اینکه دماغ عمل کردیم.عینک کاعوچو رنگی زدیم.آفتابی هم نمره چشم سفارش دادیم.خودم تنها دید نزدیک هم مشکل پیدا کرد.عینک تدریجی گرفتم.حرف آخر یه زمان سه ماهه بگیر اول.ببین چطوره

شما وقتی لنز میذاری از اولش باهاش احساس راحتی داری؟ این سری آخری که خریدم از اول باهاش مشکل داشتم را ...

من پارسال که آمریکایی گرفتم واقعا اصلا تو چشمام حسش نمیکردم حتی بعد چندین ساعت طولانی بازم اوکی بود ولی کره ای که گرفتم یه مقدار تو چشم حسش میکنم کلا کره ای زیاد به چشمام نساخت احتمالا مال شما هم کره ایه