2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من

همیشه استفاده میکنی عزیزم؟

بنظرت برای روزمره خوبه؟ مضر نیست هرکس اخه یه چیزی میگه

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
بفرما

میخاستم بدونم برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات 

و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر نداره

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
اره عزیزم من استفاده میکنم

عزیزدلم میخاستم بدونم برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات 

و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر نداره

من دارم

میخوام بدونم عزیزدلم  برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات 

و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر نداره؟؟ و اینك نگهداریش چطوره تا چندوقت یکبار بایدعوض شه

عزیزدلم میخاستم بدونم برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر ندا ...

من وقتایی که میخوام مهمونی و عروسی و برم یا گاهی که خیلی از عینک خسته میشم استفاده میکنم .

اینو دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم استفاده روزمره از لنز اگه بخوای بعدا لیزیک یا لازک کنی برات مشکل ایجاد میکنه. 

ولی من مثلا من وقتایی که چند روز پشت سرهم لنز میذارم یه جورایی انگاری چشممو خسته میکنه ولی واسه تنوع خوبه درکل.

میخوام بدونم عزیزدلم برای استفاده روزمره خوبه یا چشمای استگمات و مضر نیست استفاده اش ب مرور ضرر ندا ...

من دوساله استفاده میکنم خداروشکر مشکلی نبوده فقط یه دفعه رعایت نکردم بلافاصله بعدش چشمام عفونت کرد وگرنه رعایت کنی اصلا مشکلی پیش نمیاد

من خودم چشمام آستیگمات هم هست و آستیگماتم اوکی میکنه

فصلی داریم و یکساله که من یکسالشو میگیرم

پارسال آمریکایی گرفتم خیلییی خوب بود امسال کره ای مورنینگ کیو گرفتم زیاد رو چشمای من ننشست اما بقیه راضی بودن اکثرا، اما اگه میتونی همون آمریکایی بگیر و حتما جای معتبرم برو

قیمتشم من امسال یکسالشو گرفتم ۹۶۰ کره ای که نسبت به قیمت عینک به نظرم خوبه

آمریکاییشم یه مقدار گرون تره

باز سوالی داشتی بپرس عزیزم

من دوساله استفاده میکنم خداروشکر مشکلی نبوده فقط یه دفعه رعایت نکردم بلافاصله بعدش چشمام عفونت کرد و ...

شما وقتی لنز میذاری از اولش باهاش احساس راحتی داری؟ این سری آخری که خریدم از اول باهاش مشکل داشتم راحت نبود اصلا برندشم اصلا یادم نیست چی بود.

عزیزم من برای خودم و دختر و پسرم گرفتم طبی رنگ سبز طبیعی محشر و گرونتر از بقیه

خوبی و بدی داره.خوبی اینکه میدان دیدنت عالی

اگه رنگی باشه کلی تغیر میکنی

حالا بدی.قرمزی چشم.وقت حمام و وقت خواب باید برداری.حتما قبلش دست بشوری.مایع مخصوص داره.و ظرف کوچیک لنز همراه داشته باشی.گاهی میره پس چشم که خطر داره.گاهی میفته.گاهی چپ و راست جابجا میشه.گاهی خود طنز چپی میشه و تشخیص سخته.اوایل سخته رو قرنیه بزاری.گاهی از دستت میوفته و مصیبته پیدا بشه.من و بچه هام تا هشت ماه داشتیم.ولی کل سختی ها یه طرف .چهره خوشگل میشه یه طرف.بازم میتونی چند ساعت در روز استفاده کنی.خوبه باید چک کنی گوشه چشم نره.