2777
2789

عزیزان   من پارسال سرطان سینه گرید دوگرفتم زود شیمی و فلان.. مثلا خوب شدم .. اما تا سه سال باید قرص بخورم و پریود نشم و .. 

حالا برای دست راستم که از گذشته تو محل کارم درد گرفت و هنوزم مداوم کار بکشم ازش درد میگیره دکتر فیزیوتراپی با لیزر نوشته .. میگم نکنه لیزرش داستان پارسالو برگردونه ؟😓🙀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم میگن باید یه دارودکتربده که به رحم و اینا نزنه درسته؟؟

دارویی بهم نداده دستم درد میکنه میخوام شروع کنم میترسم ولی .. دکتره اصلا گوش نکرد چی میگم از ترسم دوبار ویزیتش رفتم باردومم وقت نذاشت .. نمیدونم این نونارو چجوری میخورن هیچچچکدومه فوق تخصص و متخصص و.. وقت نمیزارن

دارویی بهم نداده دستم درد میکنه میخوام شروع کنم میترسم ولی .. دکتره اصلا گوش نکرد چی میگم از ترسم دو ...

حتما یه دکتر خوب برومشاوره بگیر بگو یه دارو نباید بهم بدین که از سرطان رحم جلوگیری کنه؟اخه سینه ورحم مرتبط هستن...یکی ازاشناهای ما سرطان رحم گرفت ودکترسهل انگاری کرد داروبرای سینه نداد الان به کنسرسینه مبتلا شده دکترا خیلی بی وجدان و سهل انگارشدن

حتما یه دکتر خوب برومشاوره بگیر بگو یه دارو نباید بهم بدین که از سرطان رحم جلوگیری کنه؟اخه سینه ورحم ...

عزیزم منکه فعلا باید پریود نشم .. نمیدونم  الان بازم تاپیک زدم  انکولوژ من هیچوقت وقت نداره .. هر سوال اضافی باید برم بازم ویزیت بدم

عزیزم منکه فعلا باید پریود نشم .. نمیدونم الان بازم تاپیک زدم انکولوژ من هیچوقت وقت نداره .. هر سو ...

خدا لعنتشون کنه واقعا می‌دونم خودم تجربه دارم که دکترااصلا وقت نمی‌زارن شایدهمین که نباید پریود بشی اون قرص روداده ولی باز محکم کاری کن ازدکترت بپرس