همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
اینا بویی از فرهنگ نبردن ولی واقعاً در شأن یه خانم نیست اینطور حرف بزنه یا بقیه رو مسخره کنهاونا رفت ...
خیلی افتضاح شده
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه دیگه همیشه همین بوده خواهرانه بهت میگم اصلاً اعتنایی به حواشی نکن بچسب به درست به سرعت و در واقع ...
مرسی عزیزم از حرفای قشنگت 🥰
خواهش می کنم عزیزم معلومه دختر خانواده دار و با اصالتی هستی که توی محیط دانشگاه این قدر پاک و با وق ...
مرسی گلم
خوبی از خودته که درکم میکنی 🌹
دیروز با یکیشون بحثم شد خودشم دهن پاره و بی حیا اصلا این پنج ترم با کسی بحثم نشده بود
عزیزم اشتباه میکنی، اگه سنتون حتی چند سال هم فرق میکنه اصلا دهن به دهن نشید، خودتون حتما دیروز متوجه شدید که چرا اینو میگم! بعد هم تعداد کمی برای درس میاند دانشگاه.
من شاگرد اول شدم رفتم اموزش، به محض اینکه گفتم، اینقدر عصبانی شد و گفت مگه دانشگاه جا درس خوندنه!!! اموزش اینجوره، بعد میخوای بعضی دانشجو ها برای درس بیاند دانشگاه!
عزیزم اشتباه میکنی، اگه سنتون حتی چند سال هم فرق میکنه اصلا دهن به دهن نشید، خودتون حتما دیروز متوجه ...
دقیقا از اینایی بود که اصلا درس نمیخوند
فقط دنبال بحث و دعوا هستش