2777
2789
عنوان

محیط خوابگاه افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رکیک یعنی در چه حد😬

یعنی پسرا اون شکلی حرف میزنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خیلییییی سخته، تنها راه، بی خیالی، بی خیالی، بی خیالی.باهاشون فقط جر و‌بحث نکن

دیروز با یکیشون بحثم شد 

خودشم دهن پاره و بی حیا 

اصلا این پنج ترم با کسی بحثم نشده بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همش حس میکنم حتما من مشکل دارم انقد که شبیه خودم ندیدم

منم تو خوابگاه هم اتاقی هایی مثل شما داشتم ، ادبیات حرف زدنشون رو نمی تونستم تحمل کنم اینقدر که رکیک و چندش آور بود علاوه بر این هزارتا اخلاق بد دیگه هم داشتن ، درس خونم نبودن 

دیگه از سال دوم رفتم تو یه اتاق دو نفره که هم اتاقیم بیشتر وقتا همزمان با من کلاس نداشت و اغلب تو اتاق تنها بودم ، شرایط خیلی برام قابل تحمل تر شد

شما هم به نظرم یه دختر آروم رو شناسایی کن و ترم بعد باهاش یه اتاق دو نفره بگیر 

همش حس میکنم حتما من مشکل دارم انقد که شبیه خودم ندیدم

اسی من دبیرستانیم و دقیقااا حس و حال تورو دارم 

تمام همکلاسیام درگیر رل و کراش و اکس و خوشگذرونی و اینا هستن 

یه فحشی هایی میدن که تو عمرم حتی ندیدم یه پسر از این لفظ ها استفاده کنه 

درکت میکنم 

ولی متاسفانه واقعیت جامعه ی ما همینه 

همه باشعور نیستن

چه رشته ای میخونی؟ کدوم دانشگاه؟

مهندسی مکانیک 

امیر کبیر 

مثلا چه خوبی ؟حتی کمی اعصابم ضعیف شده بعد پنج ترم دیروز واسه اولین بار با یکیشون دعوام شد

منم با همکلاسیام همش درحال دعواییم 😂

همه باهام لج شدن و فکر میکنن مغرورم و خودمو میگیرم 

درصورتیکه واقعاً اینطور نیست 

منم تو خوابگاه هم اتاقی هایی مثل شما داشتم ، ادبیات حرف زدنشون رو نمی تونستم تحمل کنم اینقدر که رکیک ...

خیییلی سخته واقعا 

غیر قابل تحمل همش میگم چطور تربیت شدن یعنی 

اسی من دبیرستانیم و دقیقااا حس و حال تورو دارم تمام همکلاسیام درگیر رل و کراش و اکس و خوشگذرونی و ای ...

اصلا خیلیا بی ادب شدن 

از یه ایرانی بعیده 

ما دارای فرهنگ و تمدن چند هزار ساله هستیم 

منم با همکلاسیام همش درحال دعواییم 😂همه باهام لج شدن و فکر میکنن مغرورم و خودمو میگیرم درصورتیکه وا ...

آره پشت سر منم میگن دختره خشکه 😅

ولی خب نمیتونم ارتباط زیادی بگیرم چون حال نمیکنم 

منم اذیتم خیلی 🤦🏻‍♀️

کدوم شهری 

اصلا خیلیا بی ادب شدن از یه ایرانی بعیده ما دارای فرهنگ و تمدن چند هزار ساله هستیم

اینا بویی از فرهنگ نبردن 

ولی واقعاً در شأن یه خانم نیست اینطور حرف بزنه یا بقیه رو مسخره کنه

اونا رفتارشون اینه من بهم میریزم حرصی میشم ک چرااا 😂