2777
2789
عنوان

خواستگاری جاریم منم باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 97 پست
اونو شوهر. اون ادم. تعیین میکنهشوهر من ۵۱۵تا. قبول کرد. ازدواجمون. دوستی بودبردارش. سنتی. ازدواج کرد ...

همسر آره ولی در مواردی که پدر شوهر یا مادر شوهر مستقیم نظر میدن یا برای گرفتن جهاز یا دادن خونه یا عروسی و سایر مجالس که تو دفتر می‌نویسن نباید خیلی فرق بذارن مخصوص وقتی جاری ها با فاصله کم از هم وارد خانواده میشن مثلا اگه پدر شوهر به یکی خونه میده درسته به اون یکی نده!؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جاریم ۱۴ تا بود چون مادرش جدا شد و ۱۱۴ تا مهریه از پدرش گرفت و اینو تو خواستگاری گفتن ، خانواده ه ...

نه نرو ،چه لزومی داره شما بری خودتم ک عقدی ..

من ۱۴ ساله ازدواج کردم تازگیا خواستگاری رفتن من نرفتم .

حتی برا خواهر شوهرم خواستکار اومد بازم نرفتم ،همسرم تنها رفت ،البته به من زنگ زدن ولی من گفتم من چیکارم این وسط ،شما بزرگترا برین انشالله تو جشن همش پیشتونم 

همسر آره ولی در مواردی که پدر شوهر یا مادر شوهر مستقیم نظر میدن یا برای گرفتن جهاز یا دادن خونه یا ع ...

من والا پدر شوهرم و مادرشوهرم برا ما یه هزار تمنی خرج نکردن خدا شاهده تازه همسرم هرچی داره و نداره زده به اسم پدرش

چشمحالا سوالم اینه همسرم گفت بیا برم یا مادر شوهرم

اگه همسرت گفت برو به مادرشوهرش بگو مامان همسر بهم گفته منم بیام 

اگه صلاح میدونین و اونجا مراسم شخصی نیست من هم میام 

اگه صحبتی هست و ممکنه جزو رسوم نباشه شما برید وقت زیاده برای اومدن من

چشمحالا سوالم اینه همسرم گفت بیا برم یا مادر شوهرم

فکر میکنم مادرشوهرتون باید دعوت کنن اینطور مناسبتره شاید همسر سرخود دعوت کنه و بقیه راضی نباشن و باعث دلخوری بشه

همسر آره ولی در مواردی که پدر شوهر یا مادر شوهر مستقیم نظر میدن یا برای گرفتن جهاز یا دادن خونه یا ع ...

اون. بله 

ولی مثلا من خودم. خونه با جهاز کامل. اوردم 

ولی جاریم. حتی جهازشم تیکه بزرگ قرار برادرشوهر ببره

ماشاالله. پدرشوهرم.  به هیچ کسی هیجی نداد گداتر از این حرفاست

درکل مقایسه جاری ها خیلی خطرناک و زندگی. بهم زنه 

خدا برا کسی نخواد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اگه همسرت گفت برو به مادرشوهرش بگو مامان همسر بهم گفته منم بیام اگه صلاح میدونین و اونجا مراسم شخصی ...

به مادرشوهرم زنگ بزنم و اجازه بگیرم یعنی اگه همسرم گفت بیا

من جاریم ۱۴ تا بود چون مادرش جدا شد و ۱۱۴ تا مهریه از پدرش گرفت و اینو تو خواستگاری گفتن ، خانواده ه ...

خب جاریتون مشکل خانوادگی داشته!!!ولی وقتی میشینن میگن ما رسم نداریم مهریه مثلاً بالای ۵۰۰بذاریم بعد سال بعدش یهو رسمشون عوض بشه ۶۰۰ بذارن چی؟!به هر حال از نظر من در شرایط برابر و معقول نباید بین داماد ها و جاری ها فرق گذاشت دلخوری پیش میاد

یا خدا چرا به اسم پدرش چرا قبول کردی

من عقدم نمیتونم که حرف بزنم نیگه به تو چه تازه سر این تا حد جدایی رفتیم

شوهرم میگه مشکل قانونی دارم که دیروز حل شد ببینم دیگه بهونه داره چیزی به نام خودش نزنه

حتی برادر شوهراتم نبودن یعنی شوهر جاریم؟من میگم اگه شوهرم هست من برم اگه نه که نمیرم چیکار دارم

چرا برادرشوهرام بودن اما جاریام نه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
به مادرشوهرم زنگ بزنم و اجازه بگیرم یعنی اگه همسرم گفت بیا

ببین حالت اجازه نه 

بگو مامان چون مراسم خواستگاری شخصیه شاید لازم نباشه من بیام 

اگر مشکلی نیست و شرایطم جور بود حتما میام باهاتون

اگرم گفت نیا و نمیشه بگو خب خودمم دلم میخواست برای جشنشون باشم 

و تمام

خب جاریتون مشکل خانوادگی داشته!!!ولی وقتی میشینن میگن ما رسم نداریم مهریه مثلاً بالای ۵۰۰بذاریم بعد ...

بله در شرایط مساوی و معقول فرق بذارن خود من هم ناراحت میشم درسته