2777
2789
عنوان

خواستگاری جاریم منم باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 97 پست
اون. بله ولی مثلا من خودم. خونه با جهاز کامل. اوردم ولی جاریم. حتی جهازشم تیکه بزرگ قرار برادرشوهر ب ...

من خودم تو خواستگاری جاریم بودم؛ برای اون هم مهریه بالاتر گذاشتن و هم کل جهاز رو خودشون خریدن حتی پول پیش خونشون هم پدر شوهرم داد و من هیچوقت هیچی نگفتم ولی دلم واقعا ازشون شکست برای اون مجلس گرفتن ولی برای من آنقدر شرایط سخت گذاشتن که خودم بگم مجلس نمی‌خوام من دیدم و تجربه کردم تفاوت گذاشتن بین دونفر چقدر بد و اذیت کننده هست من هیچوقت هیچی به خانواده شوهرم نگفتم ولی الان خودشون به شدت پشیمونن و کاری هم نمیتونن بکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عقدم نمیتونم که حرف بزنم نیگه به تو چه تازه سر این تا حد جدایی رفتیمشوهرم میگه مشکل قانونی دارم ک ...

راستش من بودم از اول قبول نمیکردم 

دور از جون پدرشوهرت فوت کنه مال همسرت میرسه به همه بچها 

پس حق شما چی میشه

امیدوارم درست بشه

من خودم تو خواستگاری جاریم بودم؛ برای اون هم مهریه بالاتر گذاشتن و هم کل جهاز رو خودشون خریدن حتی پو ...

فرقی داشتی با جاری؟ خانوادت یا خودت 

راضی بودن با ازدواجت خانواده همسر؟

فرقی داشتی با جاری؟ خانوادت یا خودت راضی بودن با ازدواجت خانواده همسر؟

من مذهبی نبودم و جاریم مذهبی تر از منه اما نه خیلی و خب سنش هم از من کمتره فقط همین بجاش من فوق لیسانس دارم و شاغل بودم تا قبل بارداری ولی جاریم دیپلمه و خانه دار و وضعیت اقتصادی خانواده من از خانواده جاری و همسرم بالاتره ولی خب جاریم با من رابطه خوبی داره و هیچوقت باهم مشکلی نداشتیم و خانواده همسرم به شدت مذهبی هستن 

باید مادرشوهرم دعوت کنه یا همسرم بگه کافیه

من باشم وایستم مادر شوهرم بگه ...اینجوری کلاس خودت خیلی حفظ میشه...تو که وقتت رو از سر راه نیوردی بری برای مراسمای اونا...اگر زنگ زدن و ازت خواستن تو هم برو وگرنه صان خودت رو پایین نیار 

سلام خوبی ؟ من تاپیک اخرتون و خوندم چند وقت پیش یه مشکلی داشتم خیلی رفتم پیش روان شناس و... اما نتیجه نداد! 

حالم خیلی بد بود که یه مشاور خوب تو روبیکا پیدا کردم گفتم بزار این بارم شانسمو امتحان کنم که فوق العاده مشاوره خوبی بود خیلی راضی بودم 

قیمتشم خیلی خوب بود اون زمان که من مشاوره گرفتم انگار رایگان مشاوره کرد چون قیمتش نسبت به بقیه خیلی کمتر

کسایی هم که مشکل مالی داشتن رایگان مشاوره میداد 

خواستم به شما هم معرفی کنم شاید مشکل شما حل شد منم یه کمکی کرده باشم 

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70