اونو شوهر. اون ادم. تعیین میکنهشوهر من ۵۱۵تا. قبول کرد. ازدواجمون. دوستی بودبردارش. سنتی. ازدواج کرد ...
همسر آره ولی در مواردی که پدر شوهر یا مادر شوهر مستقیم نظر میدن یا برای گرفتن جهاز یا دادن خونه یا عروسی و سایر مجالس که تو دفتر مینویسن نباید خیلی فرق بذارن مخصوص وقتی جاری ها با فاصله کم از هم وارد خانواده میشن مثلا اگه پدر شوهر به یکی خونه میده درسته به اون یکی نده!؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من جاریم ۱۴ تا بود چون مادرش جدا شد و ۱۱۴ تا مهریه از پدرش گرفت و اینو تو خواستگاری گفتن ، خانواده ه ...
نه نرو ،چه لزومی داره شما بری خودتم ک عقدی ..
من ۱۴ ساله ازدواج کردم تازگیا خواستگاری رفتن من نرفتم .
حتی برا خواهر شوهرم خواستکار اومد بازم نرفتم ،همسرم تنها رفت ،البته به من زنگ زدن ولی من گفتم من چیکارم این وسط ،شما بزرگترا برین انشالله تو جشن همش پیشتونم
من جاریم ۱۴ تا بود چون مادرش جدا شد و ۱۱۴ تا مهریه از پدرش گرفت و اینو تو خواستگاری گفتن ، خانواده ه ...
خب جاریتون مشکل خانوادگی داشته!!!ولی وقتی میشینن میگن ما رسم نداریم مهریه مثلاً بالای ۵۰۰بذاریم بعد سال بعدش یهو رسمشون عوض بشه ۶۰۰ بذارن چی؟!به هر حال از نظر من در شرایط برابر و معقول نباید بین داماد ها و جاری ها فرق گذاشت دلخوری پیش میاد