2777
2789
عنوان

اقایون هول اینجاجمع شدن بیایین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 39 پست
ینی خاااک..

عزیزم میشه بگی چطوری لینک بذارم توپست اخه میکه مجوزندارید!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عکس بذار چنددقیقه بعد میادنینی یارا هم تگ کن

چندین بارعکسو فرستادم هنوز نیومده

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره متاسفانه تا تاپیک طلاق یا جدایی یا اینجور چیزا میبینن یهو همشون میان درخواست میدن انگار ما همه موندیم تا این هول خدازده بیاد درخواست بده ماهم از خدا خواسته قبول کنیم

@niniyar_5    

لطفا این عاقایون به بیرون ازسایت تشریف فرماشن 

عزیزم میتونی عکس بزاری سایت درست شده

اخه میگه بعدامنتظرمیشه!

من تو یه تاپیکی راجب سایز سینه گفتم خوش بحال هر کی شرایط عمل داره مال من بزرگه دوس دارم کوچیک شن باو ...

سایز بزرگ دوس دارن هولای بدبخت حالا همینایی که هی درخواست میدن  ببینیشون بخدا یه سری آدم پلشتن هیشکی بیرون بهشون نگاه هم نمیکنه