2777
2789
عنوان

مربی مهد پسرم اعصابمو بهم ریخته

148 بازدید | 17 پست

پسرم مهد قرآن می‌ره بعد مربیشون خیلی براپسرم لجه حالا چرا چون پسرم سوال می‌پرسه یا مثلاً با بغل دستش نه همیشه ولی خب در حد چند کلمه حرف میزنه خب طبیعیه بچه پنج ساله رو که نمیشه دهنش بست کلاسشون آموزش روخوانیه ولی خب خیلی توقع داره اونروز پسرم پنج دقیقه معلمش صدا میکرد جواب نمی‌داد آخر سر من گفتم بله پسرم از من بپرس معلمه مجبور شد بگه خب حالا بپرس سوالتو 

درضمن ما مامانا همه تو کلاس میشینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید جوابشو میدادی

آخه بچه هی می‌گفت خانوم خانوما خانوم بخدا تا پنج دقیقه می‌گفت بعد کلا بچه ها حرف میزنن گوش میده پسر من حرف میخواد بزنه یهو میگه خب بسه دیگه ساکت یهو بچه ساکت میشه

وای‌مگه مجبوری بررسی کلاس برین بهش خدافظی کن اون باید منت بکشه دانش آموز بگیره

فقط بخاطر اینکه بچه یه چیز یاد بگیره میرم چون بچم خودش خیلی کلاس دوس داره کلا خوشش میاد کلاس یا باشگاه بره

نفرستش تو شخصیتش اثر میزاره این رفتارها

اره بعد پسر من بخدا قبل اینجا مهد می‌رفت مربیش آنقدر خوب بود پسرم عاشقش بود یعنی میگفتم بریم کلاس عشق میکرد الان اونروز میگه اصلا مامان منو نیار اینجا مثلا پسرم صندلی میاره می‌ذاره ردیف اول میشینه بعد میاد بچه رو میخونه صندلی‌های عقب 

نفرستش تو شخصیتش اثر میزاره این رفتارها

یا مثلاً درس می‌پرسه می‌ذاره آخرین نفر از بچه من می‌پرسه بعد پسرم هی میگه خانوم منم بگو از منم بپرس بخدا کلا انگار بچم وجود نداره

اره بعد پسر من بخدا قبل اینجا مهد می‌رفت مربیش آنقدر خوب بود پسرم عاشقش بود یعنی میگفتم بریم کلاس عش ...

یه بار به شوخی بگو با بچه من خوب رفتار نمیکنینا. بعدم بچتو نبر دیگه. کلاس واجبی هم نیست بخوای انقدر اذیتش کنی. اینجوری از قرانم زده میشه

یه بار به شوخی بگو با بچه من خوب رفتار نمیکنینا. بعدم بچتو نبر دیگه. کلاس واجبی هم نیست بخوای انقدر ...

اره خودمم بد جور اعصابم خورد شده بعد پسر من کلا سرزبون داره از وقتی رفته اینجا چون همه مامانا داخلن وهمش تو کار مربی دخالت میکنن انگار خجالتی شده

اره خودمم بد جور اعصابم خورد شده بعد پسر من کلا سرزبون داره از وقتی رفته اینجا چون همه مامانا داخلن ...

اخی طفلکی. داره اعتماد بنفسش میاد پایین. حیفه اینهمه براش زحمت میکشی. جاش بفرستش کلاس ورزشی چیزی. یادش بره این معلم و