2777
2789
پس اگه منم موقع ۹۴ بودم می‌دیدی چی میگفتی یک عدد تانکر بودم الانم چاقم ولی باز خداروشکر

من باردار بودم تا ۸۰ وزنم رفت بالا از ۵۸ کیلو. بعدش شدم ۶۲ دوباره چاق شدم 🥲

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

من هربار رژیمو میشکنم این شعر به ذهنممیاد که صدبار اگر توبه شکستی بازا🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا کم میخورم ولی کالری شماری نمیکنم مغزم نمی‌کشه😂😂

باشه پس از امروژ رژیمیم.حواست باشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
باشه تا جایی که امکان داره اینجا بنویسیم چقد خوردیم

اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده

میترسم گمت کنم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
حتما مثل من رژیمت ول کردی لعنت به هرچی رژیم😭

من یا نمیخورم یا خیییلی میخورم😅

حالا میخوام پنج تا کم کنم بعد یه کم استراحت باز پنج کیلو

کلا تثبیت وزن بلد نیستم همینجور پایین بالا میره وزنم

پس تو هیچوقت مثل من طعم چاقی زیاد نکشیدی من تا ۹۴ هم رفتم😭😭

آره. ولی 80 هم زیاد بود 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️