2777
2789
عنوان

شوهرم تو خیابان وحشی شد کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 79 پست
چرا خوب کرد من از صبح تا شب تو خونه کلفتی میکنم دوتا بچه کوچک دارم ارزش من هیچی نیس یعنینخریذ چرا ب ...

خب اون همه داره کار میکنه و زندگی فراهم میکنه واسه شما..حالا یادش نبود این همه قهر و دعوا لازم نبود‌...

والا همه خونه و زندگی و بچه دارن..یکم درکت ببر بالا....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چرا خوب کرد من از صبح تا شب تو خونه کلفتی میکنم دوتا بچه کوچک دارم ارزش من هیچی نیس یعنینخریذ چرا ب ...

ارزش شما با کادو مشخص میشه؟

این روز زن و مرد و مادر و پدر و.. چیه اوردید وسط؟

بیخیال بابا 

یه تولد مهمه و سالگرد ازدواج 

گاهی همون تبریک هم کافیه!وقنی موقعیت جور نیست 

بعد کادو زوری چیه که میخوای بگیرید؟؟؟

نخرید که نخرید 

چیزی نمیشه 

نه قهر میخواد،نه جا جدا کردن نه هیچی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی واسه یه کادو تا این حد خودش کوچیک کنه طرف کتکش زده بره معذرت خواهی کنه

خاهر تیکه گفتم...از این بعید نیس بخدا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

وا 😐 😐 😐 شوهر منم روز زن هیچی نداد فقط تبریک گفت مگ حتما باید کادو گرفت زندگیتونو بخاطر اینا تلخ نکنید چن سالته اخه تو بابا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ارزش شما با کادو مشخص میشه؟این روز زن و مرد و مادر و پدر و.. چیه اوردید وسط؟بیخیال بابا یه تولد مهمه ...

فک کنم سن اسی کمه 

خب اون همه داره کار میکنه و زندگی فراهم میکنه واسه شما..حالا یادش نبود این همه قهر و دعوا لازم نبود‌ ...

شوهر من خاعن هست چندین بار به من خیانت کرده جنسی

من مهم نیستم براش من ارزشم هیچ نبود دیگه ثابت شد برام

😭😭😭

ب من پول نمیده بخرم نخرم مهم نیس براش اصلانخرید ب جهنم میزاشت به حال خودم میموندمجرا منو کتک زدکتفم ...

غلط کرد زد ولی تو بچه داری هم روان خودتو هم اونارو بهم میریزی که چی بشه؟ الان خوب شد مثلا شرایطت؟ کادو زوری با قهر اصلا ارزش نداره طلا هم بخره بی ارزشه 

میدونم همش بخاطر اینه میخوای قدرت دونسته بشه ولی این راهش نیست

🤍🌱
ارزش شما با کادو مشخص میشه؟این روز زن و مرد و مادر و پدر و.. چیه اوردید وسط؟بیخیال بابا یه تولد مهمه ...

حتی تبریک خالی هم نمیگه به من

بعد انتظار داره من هرمناسبتی به مادرش زنک بزنم ب خواهرهاش

هیچکدوم از طایفش منو آدم حساب نکردن تاحالا

شوهر من خاعن هست چندین بار به من خیانت کرده جنسیمن مهم نیستم براش من ارزشم هیچ نبود دیگه ثابت شد برا ...

پس الان جای بحث نیست 

شما باید بپذیری همسرت صرفا یک اسم هست و تمام 

الان قهر و ناراحتی نداره دیگه 

اگر این زمدگی رو ادامه میدی،نباید ببینیش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
حتی تبریک خالی هم نمیگه به منبعد انتظار داره من هرمناسبتی به مادرش زنک بزنم ب خواهرهاشهیچکدوم از طای ...

شما هم زنگ نزن