2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 762 پست

شفای سینا و همه ی مریضا 

خوب شدن مامانبزرگم 

بچه دارن شدن خالم زهرا 

بابام مانع مون نشه و همه چی به خوبی و خوشی پیش بره فاطمه

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زهرا هستم 

با اینکه در قرعه کشی مریم برنده بشم برام دعا کن

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
زیارت قبولمیشه دعا کنین تو درسام موفق شم؟ اسمم مبینا

مبینا جان گفتم عزیزم

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

تروخدا برامن دعاکن حتمااا،،خواهش میکنم یادت نره سلام منوبه خانم برسون بگو آرزو گفته تروبجون عزیزدردونه داداشت قسم میدم زودبهم محمدجوادمو بده ،خواهش میکنم،انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
تو رو خدا و چهارده معصوم خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا ...

گفتم ان شاالله که زودتر به حق خانوم به کار موردنظرتان برسین.  

و

زودتر حاجت روا بشن

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

قربون حرمت بانو چشام اشکی شد منم قابل بدون دعوتم کن تا خ

بیام پابوست 

دسست درد نکنه اسی انشالله دست خالی ردت نکنه و به همه ی ارزوهات برسی

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه ...

گفتم ان شاالله که زودتر پدر شما هم خدا هدایت کنه.

و 

به دل شما هم آرامش بده