2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 714 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمم ملکه پاییز بش بگو تورو ب برادرت قسم ملکه پاییز میگ حاجتمو بده خانم جان برام واسطه شو کمکم کن تورو ب خدت کمکم کن بم نشونه خوب بده امشب 

خانم جان شما رو ب امام جواد برام واسطه شو حاجتمو بگیرم تا امشب بم نشونه خوب بده ۱۰۰ صلوات امشب میفرستم 

برای فاطمه هم دعا کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مهر ۴۰۴ ان شالله دانشجوی پزشکی بشم.

به اونی که سالهاست دوسش دارم برسم. و سالیان سال کنار هم خوشبخت بشیم. 

سمیرا. توروخدا دعام کن😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

ظهور امام زمان عج

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

مهدیه ام التماس دعا ی ویژه ،،🌹🌹🌹🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

عمل سختی دارم ترخدا ترخدا دعام کن هرچی سریعتر بهم وقت عمل بدن و ترخدا دعا کن سرطان نداشته باشم ترخدا خیلی دعام کن😭😭😭

شفای مادرم 

شفای داداشم دعام کن 😭😭😭😭

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
زیارتتون قبول باشه .سلام مارو هم برسونید به خانم معصومه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا ...

حاجت روایی شما هم زودتر ان شاالله 

گفتم عزیزم

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

عزیزم تورو به همون حضرت معصومه قسم میدم برا دخترم دعا کنی،تب امونشو بریده سرمای بدی خورده،دعا کن دیگه تب نکنه و خوب بشه لطفا،خیلی ممنونم زیارتت هم قبول باشه گلم