2777
2789

چیکار ب چسبش دارین چسب فقط و فقط واسه ورم بینیه اون پایین بینیتو خود دکتر اینجور عمل کرده باید قبل عمل میگفتی من این پایین میخام صاف باشه

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا باید ببینم درست میکنه یا نه ..ولی باشه حتما اینکارو میکنم ..شما چن وقته عمل کردین؟

۶ماه

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

چیکار ب چسبش دارین چسب فقط و فقط واسه ورم بینیه اون پایین بینیتو خود دکتر اینجور عمل کرده باید قبل ع ...

بله کاملا درست میگین اصلا ربطی به چسب نداره اون ولی خود دکتر نمیدونه نباید انقد بیاره پایین؟خیلی نامردن بخدا😭

بله کاملا درست میگین اصلا ربطی به چسب نداره اون ولی خود دکتر نمیدونه نباید انقد بیاره پایین؟خیلی نام ...

منم ی ماه نیست عمل کردم  خود دوستمم عمل کرد اون کلوملای بینیش دست نخورده مثل شما پایینه. بمن گفت رفتی پیشش بگو صافش کنه دکترمون یکی بود این یکی از ملاکای زیبایی هستش ولی خب همه دوسش ندارن  ☹️🥲

منم ی ماه نیست عمل کردم خود دوستمم عمل کرد اون کلوملای بینیش دست نخورده مثل شما پایینه. بمن گفت رفت ...

کاش منم میگفتم ولی اصلااا اونموقع نمیدونستم میشه اینجای بینی رو دستکاری کرد ..واسه من خیلی بده خصوصا تو عکسا ..الا یکی براتون میفرستم می‌بینید که چقدر وحشتناکه😭

مشکلم اینه دانشجو ام و خیییییلی دورم از دکترم وگرنه میرفتم ..بعدم اینکه نوک بینیم اوکیه پایین نوک بی ...

تو پیامتم گفتی از اول همینطور بود کلا دستش نزده همونجا ک باز کرده اونو بسته منم عمل کردم سوارخا بینیم تقارن نداره امیدپارم درست شه. نمیگم صد در صد یکی شه ولی خب حد. اقل شبیه ب هم بشن☹️

نه قشنگم چشه اینقدم زشت نیست ک میگی ب این خوبیییییی فداتشم دوست منم همینجوریه چون خود دکتر دست نزده بهشم گفته یکی از ملاکای زیبایی همینه ولی خب همه دوسش ندارن