2777
2789
به حرفم گوش کن بینی ت بدنیس داری سخت میگیری.اگه دوسشنداری دکترخودت بدون هزینه تومطب میتونه برات درست ...

اگه بشه درست کرد که خیلی خوب میشه چون من الا واقعا حالم خیلی بده ..هرچی عکس از روبرو گرفتمو حالم ازشون بهم میخوره💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بشه درست کرد که خیلی خوب میشه چون من الا واقعا حالم خیلی بده ..هرچی عکس از روبرو گرفتمو حالم ازش ...

منم همین مشکلو داشتم من پره بینی مم خراب شده بود عمل لازم بودم .خودتو ناراحت نکن برو پیش دکترت بهش بگو درست میکنه ولی اگه گفت نمیتونه بهش اصرار نکن چون اگه نتونه باعث میشه نوک بینی ت بیفته وکلوملات اویزونتر میشه فقط ببین دکترت بهت چی میگه اصلا ناراحت نباش بخدا بدنیس

خوش به حالت کلوملای بینیتو دست نزده، برامنو اینقد برداشته برده بالا، بینیم شبیه بینی خوک شده از روبرو گلابی دیده میشه ،منم از خدامه  دوباره بیاد پایین کلوملای بینیم😭

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

وای جدی میگی؟؟چقد بد😭مال منو انقد آورده پایین که نگو ..

اگه رفتی ترمیم بگو یکم بکشه بالا،نزار همشو برداره منم الان درگیر رخ بینیم هستم  

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

خواهش عزیزم سوالی داشتی ازم بپرس اصلا خودتو ناراحت نکن

یه چیز دیگم هست راستش ..از کنار انگار قشگ صاف قوس نیفتاده و یه جایی از بینی فرو رفتگی داره و وقتی من دست میزنم بهش تا نوک بینیم اون قسمت بی حسه ..من فک میکنم اون ورم باشه نه ؟ یا به قوسمم‌ گند خورده؟؟

اگه رفتی ترمیم بگو یکم بکشه بالا،نزار همشو برداره منم الان درگیر رخ بینیم هستم

اصلا باید ببینم درست میکنه یا نه ..ولی باشه حتما اینکارو میکنم ..شما چن وقته عمل کردین؟