2777
2789
عنوان

دخترای زیر 25 سال چه قدر جوگیر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 56 پست
ما برای کتاب وقت میزاریم نه واسه یه متن چرت و پرت

پس دیگه خیلی آدم عجیبی هستی که میگی حوصله متن من و نداری ولی میگی چرت و پرته و اینجا میای توهین میکنی عقده های درونیت و ولی میگی وقت نداری بله شما صبح تا شب تو سایت پلاسید ولی وقت ندارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دیگه خیلی آدم عجیبی هستی که میگی حوصله متن من و نداری ولی میگی چرت و پرته و اینجا میای توهین میکن ...

آخ آخ آخ بدجور سوزوندت ها

خدا شفات نده یخورده بخندیم بهت😂

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

سواد که داری الحمدلله برو متنی نوشتی بخوندرازگوش هم خودتی که به اسم انتقاد دوتا نسل رو به فحش بستی خ ...

وای چه قدر بی ادبی بدی سایت اینه گاهی با افرادی که تو زندگی عادی محلشون نمیدی اینجا باید دهن به دهن بشی

میگم تغییر رفتار و بعد از 25 سال تو دختر خالم دیدم و الان رفتارش یه جور دیگه هست..ولی خواهرش به افراد مختلف توهین میکنه.. خواهرش به من اوهینی نکرده.. بعد هم سن  دخترخالم و اشتباه نوشتم 26 سالشه

آخ آخ آخ بدجور سوزوندت هاخدا شفات نده یخورده بخندیم بهت😂

وای من با مدرک دکتری اینجا نشستم با یک پشت کنکوری بحث میکنم باشه تو راست میگی 

من سال کنکور روزی 14 ساعت درس میخوندم..بعد اینا تو سایت از صبح تا شب پست میذارن میان درباره حرفام نظر میدن ..سال کنکور که نباید بیاید اینجور جاها

دوستان افرادی که من مخاطب قرار دادم خودشون حرف من و فهمیدن ..واقعا وقت ندارم با یک مشت پشت کنکوری که سال کنکور میان نی نی سایت و به جای اینکه اصل مطلب و بگیرن میخوان فحش بدن بحث کنم..مخاطب عاقل و با مطالعه حرفم و فهمید با اجازتون تاپیک و قفل میکنم

چه ربطی به شوهر دارهخیلی دلت شوهر میخواد؟

وای چه قدر حرف زدن با آدمای کم مطالعه سخته باید همه چیز و براشون توضیح داد..دوتا کتاب بخونید که مطلب و زود بگیرید

میگم تو جوامع توسعه نیافته زیاد این جمله رو میشنوم که 15 سالگی شوهر کردم و 30 سال به بالا سن زیادی هست ..

شماهم به حساب دنیای کوچیک خودت تو حرفات گفتی سن من زیاده و شبیه حرفای آدمای با فرهنگ ضعیف بود حرفات  ..میگم نکنه از جوامع توسعه نیافته  اومدی

خیلی سعی کردم جمله هارو جویده جویده بهت بگم امیدوارم فهمیده باشی..همه سعیم و کردم