2777
2789
عنوان

دخترای زیر 25 سال چه قدر جوگیر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 56 پست
من برای احترام به مخاطب همه صحبتام و تو یک پست گفتم راستش من روزی صدو پنجاه صفحه کتاب میخونم شما حو ...

کتاب خوندن و این متن رو خوندن که فقط بقیه رو کوبیدین فرق داره

تو کتاب ها ننوشته نباید جمع بست؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا عزیز ببخشید طولانی ود نخوندم فقط متوجه شدم که من داشتم تو خونه خیارجو گاز می زدم یهو دیدم شما ی ...

چع عجیب هستید که برای خوندن حوصله ندارید

ببینید جوگیر بودن به حودی خود چیز بدی نیست و مقتصای سن هست ولی واقعا یه جاهایی باعث میشه رفتارای زشتی از خودشون نشون بدن... و مظمتنا استثناهم هست

من برای احترام به مخاطب همه صحبتام و تو یک پست گفتم راستش من روزی صدو پنجاه صفحه کتاب میخونم شما حو ...

ما برای کتاب وقت میزاریم نه واسه یه متن چرت و پرت

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

همه حرفاتو قبول ندارم 

ولی بخشیش و چرا 

خیلیا هستن که سنشون پایینه ولی خیلی با شخصیت ان 

ولی به طور کلی متاسفانه الان تعداد زیادی از نوجوان ها گستاخ و بی ملاحظه هستن و ادب و شخصیت و فرهنگ انگار براشون تعریف نشده 

ولی خب تعداد زیادی از همین نسل هم آدمای با شخصیت و فوق العاده ای هستن 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه حکم کلی نسبت به همه ندید !!

ببینید جوگیر بودن به خودی خود بد نیست واقعا باید قبول کرد خیلا رفتارای نپخته ای دارن... من چند نمونه مثال زدم که جوگیری باعث رفتارای توهین آمیز  شده و این بیشتر تو نسل جدید متاسفانه دیده میشه

مثلا با یه دختری صحبت میکردم میگفت سه سال میشه خونه مادربزرگم تو فلان شهر نرفتم من 23 سالمه مادربزرگم 83 ساله..بهم خوش نمیگذره.. زمان ما اینجوری نبود برای احترام..برای دلگرمی مادربزرگ میرفتیم خونش ..تنها نباشه.. همدلی و کمک پی میشه..فقط میشینن تو خونه کلیپای اینستا درست میکنند روزی صد تا استوری میذارن

من منظورم این جور افراده که تعدادشونم زیاده

شاید کتاب جغرافیای دهم بوده باشه

به نظرم هر شخصی جدا از سن میتونه با کمالات باشه 

و حکم به همه دادن غلطه!!! 

اونم از کلمه عقده ای استفاده کردن که دیگه ادب طرفو نشون میده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

به نظرم هر شخصی جدا از سن میتونه با کمالات باشه و حکم به همه دادن غلطه!!! اونم از کلمه عقده ای استفا ...

من تمام متنش رو خوندم ولی هیچ کدوم از حرفاش منطقی نیست انگار از چیزی زورش گرفته

🪸🐠🫧

ببینید جوگیر بودن به خودی خود بد نیست واقعا باید قبول کرد خیلا رفتارای نپخته ای دارن... من چند نمونه ...

ماشالا قضاوت کردن هم یکی از کمالاتتونه؟ 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

همه حرفاتو قبول ندارم ولی بخشیش و چرا خیلیا هستن که سنشون پایینه ولی خیلی با شخصیت ان ولی به طور کلی ...

من جوگیر بودن و تفریبا کلی گفتم چون به ظنرم تو سن کم واقعا  جوگیر هستن و خودمم جوگیرم..جوگیر بودن چیز بدی نیست اقتصای سنه..خیلی وقتا با دوستامون میخندیم که چه جوگیر بودیم ولی تو بعضی موارد باعث رفتارای زشت و توهین آمیز میشه من تفاوت رفتاری رو واقعا دیدم..و مطمانا استثناهم هست

با ۳۴سال سن هنوز یادنگرفتی جوگیر و خودشاخ پندار نباشی از زیر ۲۵سال په توقعی میره؟

اولا من 32 سالمه..بعد هم 32 سال سنی نیست واقعا..معمولا تو شهرای کوچیک و جاهای توسعه نیافتست که میخوان 15 سالگی شوهر کنن و به 30 سال به بالا میگن با این سنت ...

من تو حرفام هیچ فحشی ندادم از رفتار یه سری افراد نسل جدید انتقاد کردم شما از چی زورتون گرفته؟

سواد که داری الحمدلله برو متنی نوشتی بخون

درازگوش هم خودتی که به اسم انتقاد دوتا نسل رو به فحش بستی خانم تاثیر گذار🤣🤣🤣

والا تو زورت گرفته دخترخاله هات محلت ندادن به ماجیکار داری

🪸🐠🫧