2777
2789
عنوان

دخترای زیر 25 سال چه قدر جوگیر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 56 پست

والا عزیز ببخشید طولانی ود نخوندم فقط متوجه شدم که من داشتم تو خونه خیارجو گاز می زدم یهو دیدم شما یه غریبه که شما باشی به من گفتی جو گیر😁نمی دونم واقعا این جو جیه که ۲۵ سال آدمو گیر می اندازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه فقط دهه ۴۰و ۵۰ و ۶۰ خوبن بقیه گستاخ و بیشعور و بی تربیت وجوگیرن

مرسی عزیزم 

استارتر واقعا حوصله داریییا اره ما جوگیر هستیم چون دادیم همزمان درس میخونیم هم کار میکنیم واقعا داریم زیر بار مشکلات پاره میشیم بایدم جوگیر باشیم

بنظرم بذارین یه چیزایی با حرمت نون و نمک شخصی بمون الان شما با این سنت مثال خیلی بزرگواری که غیبت میکنی و دختر بیچاره یه قضاوت بی مورد سطحی اولیه کرده همه آدم ها تو دلشون راجع افراد غریبه یه قصاوت اولیه بد دارن شما الان بزرگتری که داری پشت ایشون سبزی پاک میکنی ؟؟ 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

از چی اینطوری سوختی ما تربیت همون نسل ۵۰ و ۶۰ هستیم مشکلتو با اونا در میون بزار 

یک وقتایی سن میره بالا ولی عقل سر جاش درجا میزنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
به نظرم ادم جوگیر باشه ولی همه رو به یه چشم نبینه طولانی بود نخوندم

من برای احترام به مخاطب همه صحبتام و تو یک پست گفتم راستش من روزی  صدو پنجاه صفحه کتاب میخونم شما حوصله خوندن چند خط و ندارید و با افتخار نکنه نشونه با کلاسی میدونید؟

من یه چیز کلی گفتم ..ببینید جو گیر بودن تو هرچیزی میتونه باشه ولی متاسفانه یه درصدی  جو گیری هاشون باعث رفتارای توهین آمیز میشه... مطمتمنا استثناهم هست