2777
2789
عنوان

دخترای زیر 25 سال چه قدر جوگیر هستند

423 بازدید | 56 پست

شما هم قبول دارید یا تجربش و دارید؟مخصوصا که همزمان میشه با دانشجو شدنشون دیگه بقیه رو آدم حساب نمیکنند مخصوصا انگار نسل جدید خودش و ملزم نمیدونه یکم احترام بذاره یکم ادب داشته باشه..دهه شصت و هفتاد خیلی خوب بودن این جدیدیا دیگه با شعار اینکه نه حتما که نباید به بزرگتر احترام گذاشت نه حتما که نباید با هرکسی رابطه داشت  کلا هیچ ادبی ندارن .. بعد از 25 سالگی یکم به خودشون میان...

من 32 سالمه... وقتی 28 سالم بود یکی از دختر خاله هام 22 سالش بود اون قدر بی ادب بود .. همش میگفت گلدن تایم ازدواج 25 سالگیه ..نمیدونم فلانی چه قدر پسر داغونیه فلانی چرا اینجوریه یا با دختر دایی دیگم میگفت بیا یک استوری بگیریم باهم به من نمیگفت میگفت میخوام سبک تینیجری باشه دونفرباهم بگیریم..حالا عکسا و فیلماشون  تو اینستا اونقدر داغون بود من خجالت میکشیدم تو فیلماشون باشم مثل خل و چلا دابسمشای خزوخیلای اینستا میساختن...با این حال دلم و شکست با حرفش...با اینکه من اون موقع دانشجوی ارشد دانشگاه تهران بودم .. الان 28 سالش شده عاقل شده حتی میگه یک پسر تو شهرستان دورافتاده باشه من حاصرم باهاش ازدواج منم... همش زنگ میزنه از من مشورت میگیره برای سرمایه گذاری و قیمتای دلار و ..کلا تو پزشک زیبایی و همه چیز

الان باز اون خواهر دیگش 22 سالشه اون دوباره رفتاراش رو مخمونه..اون که به همه به خواهر خودشم توهین میکنه مخصوصا قیافشم خوبه..او روز تو کافه یه خانوم کارمند متشخص با شوهرش نشسته بودن خانومه خیلی ساده بود شوهرش خوشتیپ بود دختر خالم میگفت وای این مرده چه طوری رفته همچین زن زشتی و گرفته..وای حالم بهم خورد زنه پیره .تو سایتم زیاد میبینم از حرفاشون مثلا میگن وای من 22 سالمه یک پسر 34 ساله بهم پیشنهاد داده مگه من پیر شدم که پسره به خودش اجازه میده بهم پیشنهاد بده.. به نظرتون زیادی این نسل جدید و لوس نکردیم؟

یه چیزیم هست به خودشون میگن ما نسل شجاع و بی پروا هستیم اولا خیلی وقتا بی ادبی و بیفرهنگی و  خیلی عذر میخوام بیشعوری و با شجاع بودن اشتباه گرفتید یکم ملاحظه نمیکنید..بعد اینکه اگه الان تو جامعه آزاد تر از دهه شصتیا هستید و صدای اعتراضتون شنیده شده چون بزرگترای شما دهه پنجاهی و دهه شصتی ها هستن که الان 40 سال به بالا هستن و آدمای با فرهنگ و با شعوری هستن اجازه دادن صدای شما شنیده بشه..دهه شصتیا  و هفتادیا بزرگتراشون  متولد 30 ،35 بودن که سنتی بودن و جامعه صداشون و نشنید ....بعد هم این ویژگی گذشت زمانه که با گذشت زمان نسل های مختلف تغییر میکنند فک نکنید شمابهترید دهه شصتیا و دهه هفتادیا تغییرات و شروع کردن و راه رو برای شما هموار کردن ...

شما هم دور و برتون تجربه مشابه دارید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم ادم جوگیر باشه ولی همه رو به یه چشم نبینه 

طولانی بود نخوندم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شاید بتونم کل این رو بپذیرم اما نمیتونم بگم کل آدم ها تا ۲۵ سالگی اینجوری هستن،  باید یک گروه محدودی ازشون درست کنیم ، بقیه واقعا آدم های خوب و مفیدی هستن ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکم دیگه از اخراش خوندم فهمیدم همون اول بهترین کارو کردم که نخوندم 🗿

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻