2777
2789

امسال تازه اومده بودم تو این کلاس اونا از پارسال باهم بودن خلاصه یه اکیپ از دخترا که بنظر خودشون خیلی خفن بودن گیر داده بودن به من ، منم از این موضوع خیلی ناراحت شده بودم و اینا یه روز نشسته بودیم برا هم کلاسیام گفتم که من با اینا خیلی اذیت میشم و اینا دلم میخواد جامو عوض کنم  اوایل سال خیلی باهام خوب بودن یکیش خیلی کمکم میکرد همیشه بعدش یه مدت گذشت دختره هر وقت اکیپ اونارو میدید همش منو تخریب میکرد منم اصلا دیگه محلش ندادم شروع میکرد به اذیت کردن من

کاربری دست دو تا دوست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقصر خودت من اعتقاد دارم نقطه ضعف ندارم 

انقدر توی مدرسه با اعتماد بنفس بودم و خودم رو عالی میدونستم کل کلاس و بقیه مدرسه حتی دبیرا و معاونان و... عاشقم بودند 

درسته آدم بی نقص وجود نداره ولی اگر من قبول کنم ایراد ندارم بقیه هم همین فکر رو میکنن 

ناراحت نباش، تجربه کردی که وقتی چیزی اذیتت میکنه خودت حلش کنی و به دوست و ... نگی!

آره والا تو این دوره زمونه آدم نباید حتی کوچکترین مشکلشو به کسی بگه فک نمی‌کردم اینقدر شیاد باشن که از همچین چیز کوچیکی هم سواستفاده کنن

کاربری دست دو تا دوست 
به خدا من که الان دانشجو هم وای تو مدرسه پسرانه روزی ۵ یا۶ تا زخمی هست بهترین مار اینه برو قوی بزن ت ...

خوب میدونی دعوا ما با پسرا فرق داره

شما همیشه میگین برید بزنیدش و اینا ولی بلاخره ما یجا  زهرمو بهش میریزم

کاربری دست دو تا دوست