2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برخلاف اکثریت از نظرم  منطقی هستش با توجه به شرایط پسر گفته باشه عاقله 

الان من خودم فقط روتین پوستیم هزینه اش 6تومن میشه 

قطعا یه پسر با حقوق 15تومن پاسخگو نیاز من نیست هرچند من خودمم در آمد دارم اما اینکه نمیتونه از پس خواسته های من بر بیاد خودش احساس سرخوردگی می‌کنه 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

چی میخواستی باشه....؟

دختریه که معیارهاشو شناخته....سبک زندگیش اینجوریه....

و به نظرم خیلی بهتر از اوناییه که الکی طرف رو سر کار میذارن...رک و راست حرفشو زده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ی دختر ک اینده نگره، بکر میکنه، بعد تصمیم میگیره، تو پر قو بزرگ شده، عزت نفس و ارزششو حفظ میکنه

پر قو؟ میگه خودش اوضاع مالی درستی نداره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی مشکل داره همینو از خودش بخواد،از پدرش بخواد از پسر میخواد؟بره از همون اول با پسر پولدار تن به ه ...

حتما تصمیم داره تن به هر تفکر و اختلاف طبقاتی بده 

به کسی مربوط نیست 

در ضمن پدر مادر آدم خودش انتخاب نمیکنه 

لابد کسی که پدر پولداری داره فقط حق زندگی خوب رو داره؟

عجبا!!! بقیه چون پدر پولداری ندارن باید تا اخر عمر بدبخت بیچاره باشن 

صداقت داره

نه پس اینایی خوبن که از اول هیچی نمیگن بعد از ازدواج همش شوهراشونو مقایسه میکنن یا گله و شکایت میکنن غر میزنن!!!

شرایط الانش هرجوری که هست حق انتخاب داره حتی اگه فقیر باشه شاید دلش نمیخواد در اینده بچه هاشم بی پول بزرگ بشن

کاربری دوستم فعلا دست منه
چه اشکالی داره؟وضع خودش خوب نیست نباید خواسته زیاد ارزو کنه؟ جرمه؟هر کسی دنبال یه چیز تو‌زندگیلطفا د ...

چیزایی که پدرش براش نتونسته فراهم کنه نباید توقعشو از پسر ۲۵ ۳۰ ساله مردم داشته باشه همچین دختری میتونه خودش بره سرکار تلاش کنه به ارزوهاش برسه نه که دستش تو جیب پسرای مردم باشه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

حتما تصمیم داره تن به هر تفکر و اختلاف طبقاتی بده به کسی مربوط نیست در ضمن پدر مادر آدم خودش انتخاب ...

نظر پرسیدن و صرفا نظر دادیم.

اینکه حق زندگی خوب رو داشته باشیم با این شکلی که بحث عنوان شده زمین تا اسمون فرق داره!

حرف من این نیست که یک فرد باید اگر وضع بدی داره تو همون موقعیت بمونه 

چیزایی که خودش،پدرش نتونستن براش فراهم کنن نباید از پسر جوون تو این مملکت بخواد 

زندگی خوب میخواد،بره سراغ همون پسر پولدار 

نه رندومی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

عاقله که می‌دونه چی میخواد، همینطور نادانه که به این شکل مسئله رو مطرح کرده، اگر فقط پسر رو نمی‌خواست میتونست بگه شما سلیقه ی من نیستی یا بنظرم تفاهم نداریم، با این حرف هم به غرور پسر ضربه زده هم خودش رو آدم مادی گرایی نشون داده

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
نظر پرسیدن و صرفا نظر دادیم.اینکه حق زندگی خوب رو داشته باشیم با این شکلی که بحث عنوان شده زمین تا ا ...

ببین دوست عزیز 

از 100 زن خوشبختی که من دیدم 2 تاشون نهایتا خودشون سرکارن و تلاش کردن بقیه رو همه شوهر براشون فراهم کرده 

پس خوشبخت شدن یه بخش زیادیش مربوط به ازدواجه 

اما این تفکر که خونه باباش نداشته نباید خونه شوهرم داشته باشه خیلی افکار زشتیه آدما همه برابرن کسی که باباش پولداره بالاتر نیست

ببین دوست عزیز از 100 زن خوشبختی که من دیدم 2 تاشون نهایتا خودشون سرکارن و تلاش کردن بقیه رو همه شوه ...

نمیفهمید حرف منو انگار 

توضیح اضافه نمیدم 

شما حرف خودتونو کلا میزنید بدون اینکه نظر دیگری هم بشنوید!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نظر پرسیدن و صرفا نظر دادیم.اینکه حق زندگی خوب رو داشته باشیم با این شکلی که بحث عنوان شده زمین تا ا ...

دختره که نرفته سراغ پسره، پسره پیشنهاد داده

دختر هم یه سری معیار ها داشته رد کرده همونطور که پسرا خواستگاری هر دختری نمیرن و قطعا معیار هایی برای انتخاب داشتن

کاربری دوستم فعلا دست منه
نمیفهمید حرف منو انگار توضیح اضافه نمیدم شما حرف خودتونو کلا میزنید بدون اینکه نظر دیگری هم بشنوید!

قشنگ حرفتون واضحه 

از پدرش بخواد حرف درستی نیست!

تو تکرار این حرف همیشه تجدید نظر کنید چون آدم حق انتخاب پدر مادرشو نداره 

دختره که نرفته سراغ پسره، پسره پیشنهاد دادهدختر هم یه سری معیار ها داشته رد کرده همونطور که پسرا خوا ...

نوع گفتار مهمه