2777
2789
قشنگ حرفتون واضحه از پدرش بخواد حرف درستی نیست!تو تکرار این حرف همیشه تجدید نظر کنید چون آدم حق انتخ ...

از پدرش بخواد به این معنی هست که پسر مردم به دنیا نیومده که نیاز های یک نفر رو براورده کنه اگر در اون حد،در توانش نیست 

و سر این مسئله هم نباید با تندی باهاش برخورد بشه 

اول یه نگاه به جامعه بندازه ببینه خودش تو این جامعه به چه حدی میتونه برسه و نسبت به اون توقع ایجاد کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از پدرش بخواد به این معنی هست که پسر مردم به دنیا نیومده که نیاز های یک نفر رو براورده کنه اگر در او ...

همه تو شرایط یکسان به دنیا نمیان یکی  تو این جامعه از 99 شروع میکنه به 100 میرسه 

یکی از صفر 

اینم لحاظ کن 

همه تو شرایط یکسان به دنیا نمیان یکی تو این جامعه از 99 شروع میکنه به 100 میرسه یکی از صفر اینم لحا ...

ربطی به حرفم نداشت 

نظرتون محترم شما همین سبک برو جلو خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
کامل نخونپم😂😂

فدا سرت 😁

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت