2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از زایمان

218 بازدید | 24 پست

من بعد از زایمان خیلی احساس پشیمونی میکنم 

هر چند عاشق دخترم هستم و بعد کلی زحمت بچه دار شدم ولی خیلی وقتا احساس پشیمونی میکنم میگم کاش بچه دار نمی‌شدم یاد گذشته دو نفرمون می افتم که خیلی خوش بودیم و اینکه حس میکنم قراره همیشه یه نگرانی اذیت کننده همراهم باشه و نتونم تنهایی جایی برم و همیشه ذهنم نگران دخترم باشه 

اینا احساس های واقعی هستن یا موقتن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تجربه اش نداشتم اما فکر میکنم اتفاقا باید اوضاع شیرین تر و بهتر بشه ، حالا سه تایی برید بیرون و خوش بگذرونید،  شاید الان چون اولاشه اذیت هستید بعدها کم‌کم بهتر بشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بله همیشع باید ی گوشه از ذهن و دلت نگران و مشغول باشه 

بچه همینه تا همیشه ی خدا باید نگرانش باشی 

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
شما چند وقته بچه دار شدین ؟

من سه تابچه دارم عزیزم ولی واقعا همیشه میگم میخواستم چکار آخه،خداببخشه میدونم کفره ناشکریه ولی بعضی وقتا دیگه جونی نمیمونه برام

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بله همیشع باید ی گوشه از ذهن و دلت نگران و مشغول باشه بچه همینه تا همیشه ی خدا باید نگرانش باشی

این نگرانی برای شما تا چه حده ؟ اذیت کننده ست با مثل نگرانی برای بقیه اعضای خانواده ست