2777
2789
عنوان

مثل هاپو پشیمونم فردا تولد گرفتمم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 49 پست

باید با دوستاتون اتمام حجت میکردین که دقت بزارین  هزینه کنین نیاین خیلی ناراحت میشین 

الانم ناراحت نباشین ان شاءالله میان دوستاتون 

الان پیام بدین یاد آوری کنین ساعت سگشروع جشن تولدتون رو   به بهشون که کلی تدارک دیدین

تا متوجه بشن که باید فردا حتما بیان تولدتون

خودتونم دختر خاله دخترعمو اگ دارین دعوت کنین ‌هزینه کردین هر قدر بیشتر باشن دوستاتون  بیشتر خوش میگذره 

تولدتون مبارک پیشاپیش 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا گفتم دیگ عمراا تولد بگیرم خودشون گفتن میاین

تولد بگیر چرا نگیری اما با افراد دیگه ای.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
درستهاگ ببینم یکیشون حتی من من میکنه و تردید داره میگم کنسله نیا

افرین خجالت بزار کنار رک باش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

خواهر زاده م بنده خدا پارسال تمام همکلاسیاشو دعوت کرد واسه تولدش خیلی باهم صمیمی هستن یازدهم بود کلی تدارک دید همشون نیومدن ب بهانه های مختلف فقط ی نفر دقیقه ۹۰ خودشو رسوند  خواهرم از اینکه اینقد خرج کرده بود کوپ نشسته بود حتی نمیرقصید منو مامانم دیدیم کسی نیومده رفتیم تولد بدون دعوت گفتیم گناه داره بنده خدا منم رقصیدم باش و کادو هم دادیم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خواهر زاده م بنده خدا پارسال تمام همکلاسیاشو دعوت کرد واسه تولدش خیلی باهم صمیمی هستن یازدهم بود کلی ...

از طرفی دامادمون ب مادرش گفته بود مادره هم اومد خورد و برد بدون حتی هزار تومنی کادو بده 

آخه آدم ب اولین نوه کادو نمیده کلا برا پسراش کادو نمیده 

دلم خواست نوه دختریش بود 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چ دوستای بی معرفتی 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
میرفتی آتلیه دوتاعکس خوشگل مینداختی و کیک میگرفتی خونوادگی میخوردین وتمام

پشیمونم.حتی چقد گفتم استند نمیخوام مامانم گفت بگیرر قشنگه

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄