2777
2789
عنوان

مثل هاپو پشیمونم فردا تولد گرفتمم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 49 پست

مام آخر هفته ۳۵ نفر مهمون داریم

فامیلایی که تو ۷ ۸ سال اخیر یه بارم نرفتیم یا دعوت نکردم

ولی چون فامیلای مامانمه مامانم دنبالشونه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من تو کل عمرم یه بار خودم واسه تولدم تدارک دیدم و دعوت کردم و عین پارسال شما کلی تو ذوقم خورد

منم بخدا همین امسال تولد گرفتم 

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

چرا تاریخ تولدت ب دوستات گفتی...حقته بشین گریه کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فرا ساعت ۳ میان الان زشته بگم کلا کنسله

اگ ادم بی رودروایسی بودی کنسل میکردی خب زشت باشه اونا تواد پارسالتو کنسل کردن زشت نبود الان تو اینکارو کنی زشته؟؟؟؟؟؟؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تاریخ تولد و دوست صمیمی بعد چند سال خودش میفهمه

والا من و دوستم 10ساله باهمیم ...روابط خانوادگی داریم اما ن اون تاریخ میدونه ن من...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
پولشون زیاده بخدا

ن گلم بعد ۲۳ سال تولد گدفتم پولم زیاد نیست کمم هست

از قیمتا خبر نداری الکی  نگو

یه کیک شده ۸۰۰ تومن

یه دسته گل ۱ تومن

اگ ادم بی رودروایسی بودی کنسل میکردی خب زشت باشه اونا تواد پارسالتو کنسل کردن زشت نبود الان تو اینکا ...

درسته

اگ ببینم یکیشون حتی من من میکنه و تردید داره میگم کنسله نیا