2777
2789

امروز ماکارونی درست کردم با سالاد و ... از سرکار اومده میگه چرا کم درست کردی درصورتی ک اگ زیاد درست میکردم میگفت پول منو داری حروم میکنی زیاد درست کردی بعد گفت چرا ۶ کیلو مرغ گرفتم نشستی من اگه جات بودم از ظهر تا شب هزارتا کار کرده بودم ( من امروز پریود بودم روز دومم بود خیلی درد داشتم ) بهش گفتم میگه مگه من گفتم درست کن چرا منت میزاری و میخوای کار نکنی برو خونه بابات

خسته شدم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه گوش در یه گوش دروازه قشنگ هر چی و هر مقداری لازمه بخر و بپز هر چی گفت انگار نه انگار اخم و تخم هم نکن لج کنه فقط نشو جواب نده بعد خیلی با انرژی راجب یه چیزی ازش بپرس باهاش شوخی کن بگو بخند کن برادر شوهر من از شوهرت بدتر بود جاریم همین راه رفت 

شوهرش میگفت چرا فلان جا رفتی خیلی اروم یه جمله میگفت یه دقه رفتم اومدم بعد میرفت دستشویی حمام   شستن لباس و پله دستمال کشیدن انگار نه انگار