2777
2789
عنوان

4ماهه زایمام کردم به سرم زده جلوگیری نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 41 پست

اسی من واقعا دوست دارم مثل تو همین کارو کنم 

ولی تو اولی موندم هنوز 

تا ببینم خدا بهم اولی رو میده یا نه که به فکر دومیش باشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من واقعا دوست دارم مثل تو همین کارو کنم ولی تو اولی موندم هنوز تا ببینم خدا بهم اولی رو میده یا ...

اخه تنبلی دارم والا می ترسم بعدی باردار نشم اگ جلوگیری کنم

ببین خیلی زوده تا از شیر گرفتیش جلوگیری نکن خواهرشو ر من زرنگی کرد سریعم حامله شد ولی من گذاشتم بچه ...

من تنبلی دارم اولی دیر شدم یکسال اقدام بودم می ترسم جلوگیری ام داشته باشم

اولی دارو خوردی ک باردار شدی

بله دارو امپول و هزار مدل سونو...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
می ترسم من جلوگیری ام کنم

الان دستگاه گذاشتم خداروشکر راضیم ..ببین بچت کوچیک حامله بشی گناه داره تاثیرش میکنه..و شیر نمیتونی بدی..

و خودت بدنت هیچ ویتامین و ذخیره ای نداره..حداقل 2سال بخاطر بدن خودت جلوگیری کن..

من الان با 23سال سن کمردرد دارم ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
الان دستگاه گذاشتم خداروشکر راضیم ..ببین بچت کوچیک حامله بشی گناه داره تاثیرش میکنه..و شیر نمیتونی ب ...

اره والا اینم راست میگی منم کمردرد دارم 26سالمه تلزه بچه اولع

اره والا اینم راست میگی منم کمردرد دارم 26سالمه تلزه بچه اولع

اره عزیزم بفکر خودت باش...کارای خونه کارای بچه کارای شوهر...همه فشار میاد روی توووو...

واقعا زندگی با دوتا بچه رسیدگی سخته...تا نداشته باشی نمیفهمی چی میگم