2777
2789
عنوان

4ماهه زایمام کردم به سرم زده جلوگیری نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعی بود زایمانت ؟ اگر سزارین بودی که نمیشه اگر طبیعی بودی میشه بهش فکر کرد ولی خیلی سخت میشه ها اگ ...

من بعد ۶ ماه باردار شدم دخترم ۶ ماهش بود که فهمیدم باردارم هردو هم سزارین 

منم همین کارو کردمجلو گیری نکردم و‌دومی هم باردار شدماگه میذاشتم برا بعد دیگه باردار نمیشدمبعد چند س ...

منم دوست دارم همین کارو کنم 

چون میترسم دیگه بچه دار نشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خوب بود ولی بخیه هام اذیتم کردن طبیعی بودم

من بعد۴۰روززایمان ول دادم گفتم باردارنمیشم چون اولی بعد۶سال شدم همون مباراول گرفت بچه اول ودومم ۱۰ماه فاصله شون یعنی دوتاسزارین تودوسال شدم پاره شدم 😆

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
من سز بودم اتافاقا انقدر خوب بود سزارین دومی که اصلا باقلوا بود دکترمم خیلی خوب بود

خطرناکه عزیزم احتمال پارگی رحم هست درسته خدا رو شکر برای شما پیش نیومده ولی این احتمال هست خب

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من تنبلی شدید داشتم جلوگیری نکردم بعد یسال خدا دوباره بهم بچه داد..خیلی اذیت شدم پیر شدم با دوتا بچه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

۴ ماه خیلی زوده ملی من شش ماه بودم حامله شدم هم حاملگی راحتی داشتم هم بعدش راحت بودم زایمان طبیعی بود خودم کارشون میکردم پسرم ۱ سال و پنج ماه داشت دخترم دنیا اومد

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40