2777
2789
عنوان

تجربه عمل لوزه

13 بازدید | 0 پست

میخوام از تجربه عمل لوزه ام بگم چون خودم بقیه تجربه ها رو خوندم خیلی ترسیدم، کم کم داشتم منصرف میشدم. 

من ۲۲ سالمه و سنگ لوزه داشتم و باید عمل میکردم. بعد از عمل که هنوز اثر بی حسی بود پس خیلی درد نداشتم، اما سعی کنید حتما همون اول بستنی بخورید. هر چقدر هم که سخت باشه. اونقدر درد نداشتم. دردی که تجربه کردم در حد گلودرد شدید سرماخوردگی بود. خیلی فرقی نداشت.

از روز دوم تا چهارم غذا خوردن سخت بود، اما نه اونقدر که اصلا نشه چیزی خورد. ته گلوم خارش داشتم به خاطر همون یکم خوردن سخت بود. راستی حتما مسکن مصرف کنید چون درد رو کمتر میکنه.

روز ششم یکم خمیازی کشیدم و به گلوم فشار اومد و یکم خونریزی داشتم، یه لخته ته گلوم دیدم، فرداش که رفتم دکتر گفت که مشکلی نیست یکم خونریزی از روز چهارم تا هشتم طبیعیه. 

بعد از یک هفته از عمل دکتر بهم گفت محدودیت غذایی ندارم. فقط نباید چیزای خیلی داغ بخورم 

الان روز دوازدهمیه که عمل کردم و فقط موقع بلع درد خفیف دارم که دیگه متوجه ش هم نمیشم. چون عادت کردم. 

از روش عمل خیلی مطمئن نیستم اما فکر کنم که با لیزر بود. 

من بیمارستان شهید صنیع خانی عمل کردم پیش دکتر اسماعیل زارع. راضی هستم فعلا..

خلاصه که اصلا نترسید. هر عملی درد داره، فقط این اونجوری نبود که همه میگفتن.البته من زخم های بدنم هم‌ زود خوب میشه. به سیستم بدن خودتون هم ربط داره