2777
2789
عنوان

برای همچین داداشی شام درست کنم

627 بازدید | 45 پست

زنگ‌زدم داداشم سر کاره مامانمم نیست گفتم سوسیس میخوری؟گفت نه حالا عاشق سوسیس هستا کلا خیلی سختگیره...مامانمم اعصابش از دستش خورد شده بسکه‌ یه روزایی همه چیو میگه نمیخام الان من باید براش یه شام دیگه درست کنم؟البته خودش گف تو نمیخاد واسه من درست کنی خودم میام یه کاری میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیر خودش بیاد درست کنه دست و پا داره عزیزم خوبی که حد بگدره وظیفه میشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اره درست میکنم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

گناه داره براش درست کن الان خسته از سرکار برگرده غذا هم درست کنه ؟ بعدشم کی بعد کلی خستگی سوسیس میخوره اخه اینم شد غذا 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

هرچی برا خودت درست میکنی اضافه درست کن سهم خودتو بخور برا اونو بذار همونجا برو به کارت برس اومدنی خودش گشنه باشه میخوره ، شاید تو سن حساسه قد بازی درمیاره ولی صددر صد گرسنه اش میشه تو کلا چیزی نگو بهش

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

دوتا سیب زمینی و دوتا تخم مرغ بذار آب پز بشه ، پیاز داغ کن نعنا و زردچوبه بزن و سیب زمینی و تخم مرغها رو توش بکوب پوره بشن ، سالم و خوشمزه هست ، پسرا هم معمولا دوست دارن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار