2777
2789
عنوان

برای همچین داداشی شام درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 45 پست

من باشم میپرسم چی میخوری بزارم فوقش یه غذا دیگه میگه براش درست میکنم به هرحال اون بنده خدام الان سرکاره شاید چیزی هوس کرده 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من بزرگتره قد بازی چیه 😂😂😂

الهی خواهر کوچیکه ای؟ خداحفظت کنه عزیزم زحمت مبکشی غذا میپزی برای برادرت 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
من باشم، اصلا نمیگم شام این، یا شام این میخوری؟ وقتی این سوال میپرسید، یعنی میتونی گزینه دیگه بگی اک ...

نه منظورم این نبود گفتم من میخام بخورم بعدش گفت نمیخورم گفت خودم میام به کاری میکنم

حتما توهم از سمت اونا خیلی حمایت میشی و محبت میبینی

همینطوره عزیزم خیلی داداشام دلسوز با محبتن داداش کوچیکم ۲۵سالشه ۵سال ازمن کوچکتره اونقد بوس وبغلم میکنه بغض میکنه عاشق بچه هامه 

برنجی میزاشتی ،کته بزار زود داخلشم سیب زمینی سرخ کرده و گوشت چرخ کرده بزن استانبولی

ما واسه شام برنج نمیخوریم..‌کلا خودشم فست فود طوری بیشتر دوست داره ولی گاهی اینطوری سختگیر میشه 

چون عاشق فست فوده حتما همیشه باید دلش بخواد بخوره ؟ شاید الان دلش نمیخواد یه غذای خوب دوس داره بخوره ...

بابا اصن آبگوشت و اینجور چیزا خیلی دوست نداره برنجم شب نمیخوریم پس کلا میمونه فست دیگه🤦🏻‍♀️حالا همه ریختن رو سرم من بد شدم دوروز دیگه زن گرفت همینم بزور میذاره جلوش

تحت همچین شرایطی بپرسیم میگه نمیدونم😂🤷🏻‍♀️

😂😂😂

میخوای بگو تن ماهی بخره ،یکم سیب زمینی هم سرخ کن کنارش با هم بخورین 

خودش رفت بیرون غذا حورد اومد کلیم بهش حال داده بود😂

خب خداروشکر☺️