2777
2789
عنوان

برای همچین داداشی شام درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جقدر همتون جنستون خرابه

بیچاره سرکار بوده گفته ک خودم میام

این ن درست نکنا چیه 

دلم سوخت بنده خدا

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
گناه داره براش درست کن الان خسته از سرکار برگرده غذا هم درست کنه ؟ بعدشم کی بعد کلی خستگی سوسیس میخو ...

اولا که عاشق سوسیس و فست فود طوریه بعدشم من واسه خودمم حوصلم نیست غذا درست کنم😅🤷🏻‍♀️

خوب وقتی داداش بیرونه انشاالله سرکار البته نه ولگردی.خوب چه ایرادی دارع البته که هرچی درست کرد باید ...

آره عزیزم ایرادی نداره خیلی هم خوبه اتفاقا اما وقتی که ادم قدر شناس باشه ایشونم گفتن که مادرشون هم سر این موضوع ادیت میکنن اگر دو بار گشنه بمونه یا مجبور شه خودش درست کنه احترام به غذای سر سفره رو یاد میگیره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اولا که عاشق سوسیس و فست فود طوریه بعدشم من واسه خودمم حوصلم نیست غذا درست کنم😅🤷🏻‍♀️

چون عاشق فست فوده حتما همیشه باید دلش بخواد بخوره ؟ 

شاید الان دلش نمیخواد یه غذای خوب دوس داره بخوره 

بعدشم خودانی عزیزم کسی مجبورت نکرده

اما مهربون بودن منتی نداره دیگه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من باشم، اصلا نمیگم شام این، یا شام این میخوری؟ وقتی این سوال میپرسید، یعنی میتونی گزینه دیگه بگی اک ...

من مامانم به خواهر برادرام هی میگه اینو میخوری اونو میخوری اونام ایراد میگیرن و انقد لوس شدن انگار هنوز ۵ سالشونه هرچیم به پدر مادرم بگم گوش نمیدن

اونوقت اون بچه هایی که خیلی فعال و موفقن…

اونوقت من داداشم هروقت میخواد بیاد خونمونم ده نوع غذا درست میکنم انواع دسر وکیک تازه وقتی میخواد بره توشه توراهم ماشینش پرمیکنم بعد بابام داداشام جای بابام گرفتن جونم فداشون بشه من خواهر هواشون نداشته باشم کی داشته باشه 

دوتا سیب زمینی و دوتا تخم مرغ بذار آب پز بشه ، پیاز داغ کن نعنا و زردچوبه بزن و سیب زمینی و تخم مرغه ...

اَیییی😂ما کلا خانوادگی تخم مرغ آب‌پز دوست نداریم پوره هم شده باشه دیگه هیچی😂