زنگزدم داداشم سر کاره مامانمم نیست گفتم سوسیس میخوری؟گفت نه حالا عاشق سوسیس هستا کلا خیلی سختگیره...مامانمم اعصابش از دستش خورد شده بسکه یه روزایی همه چیو میگه نمیخام الان من باید براش یه شام دیگه درست کنم؟البته خودش گف تو نمیخاد واسه من درست کنی خودم میام یه کاری میکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب وقتی داداش بیرونه انشاالله سرکار البته نه ولگردی.خوب چه ایرادی دارع البته که هرچی درست کرد باید ...
آره عزیزم ایرادی نداره خیلی هم خوبه اتفاقا اما وقتی که ادم قدر شناس باشه ایشونم گفتن که مادرشون هم سر این موضوع ادیت میکنن اگر دو بار گشنه بمونه یا مجبور شه خودش درست کنه احترام به غذای سر سفره رو یاد میگیره
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اولا که عاشق سوسیس و فست فود طوریه بعدشم من واسه خودمم حوصلم نیست غذا درست کنم😅🤷🏻♀️
چون عاشق فست فوده حتما همیشه باید دلش بخواد بخوره ؟
شاید الان دلش نمیخواد یه غذای خوب دوس داره بخوره
بعدشم خودانی عزیزم کسی مجبورت نکرده
اما مهربون بودن منتی نداره دیگه
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اونوقت من داداشم هروقت میخواد بیاد خونمونم ده نوع غذا درست میکنم انواع دسر وکیک تازه وقتی میخواد بره توشه توراهم ماشینش پرمیکنم بعد بابام داداشام جای بابام گرفتن جونم فداشون بشه من خواهر هواشون نداشته باشم کی داشته باشه