2777
2789

خانمای عزیز به نظرتون این خون تو روز ۲۵ سیکل لک پیش از قائدگیه یا لانه گزینی از دیشب قبل اینکه لک ببینم زیر دلم یک درد گرفت رفتم یک ساعت بازار چرخیدم وسیله سنگین بلند کردم روی پد بهداشتیم یکم لک دیدم ولی بعدش نوار گذاشتم چیزی ندیدم فعلا فقط ترشحاتم قهوه ای رنگ شده و زیر دلم درد میکنه و الانم یکم یکی از پاها تیر میشکشه سینه درد خیلللللی جزئی هم دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذاشتم ادمین سایت فعلا تایید نکرده

لینک بزار چون خونه شاید تایید نکنن

خونه لانه گزینی کمه 

اگه زیاده برا پریودیته یا واسه بلند کردن چیز سنگین 

و اگه دوباره نیومد و قطع شد انشالله ک لانه گزینیه و بارداری=)

لطفا لایک نکنید❤

سینه درد از کی شروع میشه؟

ایشالله پست بارداریت روبذاری برای من علایم سینخ درد و اینا بعد اینکه فهمیدم باردارم یکماه بعدش تقریبا اومد من مزه ی اهن حسمیکردم دهنم و کمر درد شدید اخه من کمر درد پریودی نداشتم

سینه درد از کی شروع میشه؟

ببین من اصلا سینه درد آنچنانی نداشتم اما قطعا باید پریودی عقب بیوفته ک سینه سفت بشه و دردناک دیگه 

من خودم یه روز تاخیر در پریودی بیبی چک زدم نشون داد 

معمولا چند روز یک بار پریود میشی؟