سلام دوستان من خیلی دوست دارم یکاری رو شروع کنم یه هنری ولی دقیق نمیدونم چه هنری روبرم آموزش ببینم چندروز پیگیر کارای رزینی شدم کلی فیلم واینا دیدم الان دلسرد شدم یهو فکرتابلو میاد توذهنم دقیقا نمیدونم چه هنری خوبه شروع کنم بتونم به درآمد برسم اگه چیزی بلدین یا هنری رومیشناسین ممنون میشم کمکم کنین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فداتشم عزیزم ایشالا که همه ما خانم ها موفق باشیم و دستمون تو جیب خودمون باشه بازم هر کمکی خواستی در ...
میتونم شماره یا آیدی ایتا یا روبیکا یا هربرنامه ای ک دارین رو داشته باشم دانشجوام بچه کوچیک هم دارم میخوام ی درآمد کوچیکی داشته باشم چقدر وایسم ببینم کی دانشگاه تموم میشه گ بعدش آیا برم سر کار یا نرم
آره چرا ک ن امان از این شوهرا باز خوبه پیج مشترک دارید اون جدا پیج نداره تاپیکت رو خوندم ناراحت شدم ...
خودش جدا داره مال منو رو گوشی خودش داره بخاطر بچم مجبورم تحمل کنم فعلا تا یکم بزرگ بشه هرچی میگذره بیشتر حالم از همشون بهم میخوره خیلی کثافت و نجسن بخدا مخصوصا ننش خودشم یه بچه ننه تمامه با ۲۸ سال سن هنوزم بلد نیست اولینش خونواده خودشن نه ننش اون روز هم مامانش کلی فحشم داد هیچی نگفتم فقط بهم گقت از اولم تو با ما سرد بودی گفتم اگه اینجوریه چرا از اول منو واسه پسرتون خاستگاری کردین دیگه زنیکه شروع کرد فحش کشی برداشته به من میگه تو نباید اون حرفو میزدی مامانم حق داره فحش بده اینقد ازش کینه دارم قسم خوردم تو زندگیش نمونم بچم یکم بزرگ شه میرم سرکار قبلیم ناخنکارم پس انداز میکنم یه جوری خودمو از این نجس خلاص میکنم
خودش جدا داره مال منو رو گوشی خودش داره بخاطر بچم مجبورم تحمل کنم فعلا تا یکم بزرگ بشه هرچی میگذره ب ...
بخدا با خوندنش تپش قلب گرفتم خودم خیلی سختی کشیدم یکی از سختی میگه بخصوووصصص سختی زندگی مشترک واقعا حالم بد میشه از خدا میخوام بهترین برات اتفاق بیوفته
بخدا با خوندنش تپش قلب گرفتم خودم خیلی سختی کشیدم یکی از سختی میگه بخصوووصصص سختی زندگی مشترک واقعا ...
فداتشم عزیزم اره بخدا زندگی مشترک خیلی بیشتر سختی.داره مخصوصا یه بچه میاد وسط بابام که اگه بگم چه فحشایی بهم داد یا حرفاشونو پشتمه ولی مامانم میگه بشین سر زندگیت بلاخره درست میشه خودشم خیلیییی زندگی سختری داشته مال من پیش اون بهشته ولی اون کسی پشتش نبوده دوتا خاله هام بخاطر اینکه کسی پشتشون نبود بعد طلاق یکی کلا گم و گور شده یکیم افتاده دست یه بیشرف بدتر ولی من واقعا تحمل این زندگی رو دیگه ندارم نمیتونم مثل مامانم صبر داشته باشم با کارای شوهرم روز به روز بیشتر حالم ازش بهم میخوره قبلا نمیتونستم جدا ازش بخوابم ولی یجوری شده جامو جدا میندازم بیشتر وقتا حتی دیگه میل به رابطه عاطفی و جسمی هم ندارم بخدا حالم بهم میخوره ازش